跳至

首頁
12345...97

尾頁

伯爵府

原文章由 彥仔媽媽 於 07-11-13 11:05 發表
唉 ~~ mb你c6就打電視game ,
我c6就打電腦online game ,
不過真係有時有野做要佢幫時 ,
見到佢打緊機真係好鬼"菊Q氣" ,
好想一拳打爆佢

佢呀..依家個個星期都要去行一轉買game 既地方架...唔行過都唔安落...
所以我決定以後d 星期六/日..點都要佢同我出下街....我係屋企見佢對住個電視打咁耐機就真係想打爆個電視呀!! 而且, 我係屋企又無咩野做...一去訓晏覺就會攪到夜晚訓唔著...

伯爵府

原文章由 cmmcbb 於 07-11-13 11:05 發表
我成日都睇唔到 d post 麻...我靜雞雞入黎架咋

mb, 我老公都會咁樣答我架....好似驚激你唔死咁

係呢..好似大條道理咁架喎...真係吹佢地唔脹...

彥媽, 我老公仲約埋d fd (又係d 準老豆), 話第二時要半夜起身餵奶換片...訓唔著時就最好一齊打機呀! 你話係唔係打得少呀!!

伯爵府

原文章由 LamCoco 於 07-11-13 11:18 發表
衰得你..... 口口聲聲話唔食得, 自己又食左, 仲要惹埋個仔食, 你唔驚咩......

coco 姐..大閘蟹寒涼..就好似係人都知喎..唔係駛咩叫你食完要飲薑茶呀!

cmm
我住果度..咪又係果d 中央式石油氣囉...仲貴過煤氣呀! 成日加價...

伯爵府

原文章由 彥仔媽媽 於 07-11-13 11:26 發表

餵奶換片 ~~ 食蕉啦 , 太子未出世時我c6已經咁講啦 ,
你c6而家就係行緊我c6條路啦 , 頂佢個肺 ,
而家太子就醒啦 , 好早已同佢阿爸坐底打機 ,
又搶佢老鼠又幫佢禁鍵盤 , 係太子攪到打唔到 ,
佢先話陪太子訓覺 , 到 ...

我完全預左佢係得個講字架喇...仲有, 你唔好忘記..我係獨居老人黎架嘛...一星期大部份時間..咪我一個係度捱夜湊B...關佢鬼事. 不過, 依家佢緊係唔會話唔幫手喇...真係想找死咩!
今個星期六開始..仲要陪我去上d 產前加湊仔班添呀!

伯爵府

原文章由 彥仔媽媽 於 07-11-13 11:32 發表

好呀 ~~ 好呀 ~~
迫下佢都好 , 好過做機痴

我果個係...唉..點講呢..佢其實就緊張個囡同我既..只但係...天性難改..打機又實在係太吸引喇.
佢會主動買書睇點湊仔...去上產前班又係佢話要既...不過, 我都知..上還上..佢最後識唔識同願唔願做..係兩回事囉.
但佢依家唔表現下會幫手呢...我實唔肯跟佢上大陸架嘛...所以佢點都會死頂呀..

伯爵府

原文章由 彥仔媽媽 於 07-11-13 11:44 發表

同我果個一樣啦 , 未生太子佢都肯陪我睇產書 ,
做產檢 , 又係好緊張咁啦 !!!
同你講一樣 , 天性難改 , 冇得講

無錯架..打機對佢地..好緊要咁...仲要個個都係架喎! 我有d fd..成四十架喇..都仲係機不離手..

所以我隻C9話鍾意女...因為佢都怕生仔會似佢咁呀! 依家佢表弟得10歲..咪成日都恨打機囉..但咁鬼多功課測驗...邊有得佢玩呀.

伯爵府

原文章由 彥仔媽媽 於 07-11-13 11:54 發表

個個都話太子唔似我c6 ,
所以我c6成日話帶太子去驗DNA(當然講笑啦) ,
不過c6已經唔再講啦 ,
佢知道太子一定係佢個仔因為都係要對住電腦打機 ,
所以昨晚佢兩仔爺對住部機c6話"你有哂爸爸遺傳"
我都比佢地激死 : ...

我個囡依家咪每次佢阿爸打機..我又睇住既話..佢都係度跳彈床咁囉...

伯爵府

原文章由 彥仔媽媽 於 07-11-13 12:04 發表

囡都打機啦 , 你c6鍾意生個囡 ,
日後個囡咪一樣同佢爭機打

如果照依家咁睇..我個囡唔止打機..仲會鍾意賽車 (因為成日睇F1) 打籃球 (睇NBA)...我老公次次一睇呢d 節目..就會摸住我個肚講: 呢d 係NBA呀..籃球呀...
我真係無眼睇..

伯爵府

原文章由 LamCoco 於 07-11-13 12:08 發表
hahahahahahaha...... 你早d提我嘛!!! 我頭先先同老佛爺請得半日假咋~~~ :tongue: :tongue: :tongue:

你地聽日係唔係下晝去產檢?? 跟住係點...
我實情可以早d 放工架...

伯爵府

原文章由 彥仔媽媽 於 07-11-13 12:33 發表

唔係呀 , 我地係早上產檢 ,
夜晚一齊dinner , 下午冇野攪 ,
你有冇好提議

咁要諗下先...哈哈..

伯爵府

打雀我唔岩喎! 我唔識打架...失禮晒~

食日本野我無問題..我唔食魚生之嘛..咁仲有好多野我可以食架..

伯爵府

原文章由 彥仔媽媽 於 07-11-13 14:26 發表
唉 ~~ 真係比我估中兩個都唔識打 ,
點算好呢 ??????

哈哈..真係唔好意思喇..攪到你地唔夠腳..
我呢類咁有 '耐性' 既人..又點會打麻雀呀...未坐夠15分鐘..我已經想走喇..

伯爵府

原文章由 LamCoco 於 07-11-13 15:07 發表
得啦..... 下次我會帶口識人0架啦~~~

咩喎...咪歧視人喇...咁人地係唔多識嘛...打機果d就ok...
我阿媽唔識打架..所以我無呢d '家庭教育' ..佢話佢細時仲好傻咁問人..係唔係要讀好多書先識打呀!

伯爵府

原文章由 LamCoco 於 07-11-13 15:09 發表
若果我地真係成事.... 其實最開心應該係quzi, 因為至少有我地陪佢消遣一日

哈哈..咁一陣佢起身..見打唔成咪好失望!

伯爵府

我今日成日都想去大大喎..但又去唔到咁...點算呀! 唔通要學下coco姐飲奶...??

伯爵府

原文章由 彥仔媽媽 於 07-11-13 16:07 發表
飲橙汁ok嗎 ?

唔知係唔係呢幾日無飲益力多呢...咁就無得去喇..今晚返去..幾管齊下先.
無得去都唔緊要..但今日係谷住谷住咁果下衰嘛..

伯爵府

原文章由 彥仔媽媽 於 07-11-13 15:58 發表
都係老旺啦 , 明天我可能上個agent簽印印 ,
都係在旺角 , 廣華行前1條街

咁呀...幾點鐘係邊樹等? 我由中環過旺角既話...6:00 左右就到.

伯爵府

原文章由 MK2006 於 07-11-13 17:03 發表
早d通知聲, 彥媽同coco聽朝上唔到網嫁, 好眼瞓

我就係知佢地聽朝 no show 喇....所以諗住依家約好嘛...你又要幾點先出到去??

伯爵府

原文章由 MK2006 於 07-11-13 17:26 發表
其他方法唔得咩, 攪到咁辛苦

要食藥先得又真係唔多ok 喎..仲要攪肚痛?? 咁好辛苦喎!

伯爵府

原文章由 quzi 於 07-11-13 18:06 發表

我屋企人都唔識打, 我咪又係學識.....
冇理由既mb, 加拿大果邊成日有得打架喎?-(

我群著班唔好打牌既..咁咪唔識打囉. 我又唔係完全唔識既..但比較唔掂果隻..即係你要我幫你手打住一陣..我都仲可以..因為我都明個theory 既..但咩計番呀, 又話叫幾多飛呢d..我就完全唔明..因為我係打機學番黎既. 加上, 我無耐性打..會心不再焉咁..
我有d 同學就好勁..依家都仲成日打...但我地就唔好呢家野囉...

返到屋企..終於都去到廁所..但都係未清晒果隻 feel 喇..我依家係度飲緊西梅汁..希望得喇. 今晚要食番次生果餐先掂..

首頁
12345...97

尾頁

跳至