影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

NoName 發表於 14-7-8 22:58
係囉,個阿媽真係幫個仔幫到盲目個細女同美樂阿哥又係騎呢

呼叫大明星,我有睇呀,除左無間有愛 …
做美樂阿哥個男藝人好慘呀, 早大半年前得左個怪病, 半癱咁郁唔到, 要係醫院住~
呼叫大明星就普通喇, 始終個故仔麻麻地。 不過D人就做得幾好, 有時都幾好笑。 我久不久就會摷番惡魔在身邊出黎煲下!

伯爵府

鬥牛要不要 ﹣ 好睇呀~ 而且佢果樣果時開始靚仔。 惡魔時麻麻地。。但個故仔 (漫畫改)就幾好。。楊承琳我就後期先覺得佢ok 。。惡魔時唔靚!

果個男藝人好似叫張善為。 平時做開D 旅遊/綜藝節目。。

伯爵府

鬥牛要不要 ﹣ 好睇呀~ 而且佢果樣果時開始靚仔。 惡魔時麻麻地。。但個故仔 (漫畫改)就幾好。。楊承琳我就後期先覺得佢ok 。。惡魔時唔靚!

伯爵府

伯爵府

NoName 發表於 14-7-9 00:07
鬥牛果段時期個樣真係最完美不過我們結婚吧同惡男宅急電果期個樣都超靚仔架

楊丞琳同王 …
D 女藝人個樣真係變好多。。以前D 化妝真係唔掂。 林依晨做惡吻個樣, 同我可能不會愛你簡直係差左N 倍! 兩, 三年前小美同佢媽咪有上過‘小燕之夜’ 做訪問, 有無睇過? 佢媽咪都幾靚架。

伯爵府

NoName 發表於 14-7-9 00:19
如果小美的拍檔,我真係覺得無咩變的真係得張鈞𡩋

有睇過呀,佢媽媽靚呀,好彩小美似佢, ...
張鈞𡩋應該算後期少少先出道? 哈哈, 個樣無點變既, 仲有一個 : Hebe 囉~

有一個節目耐D 架喇, 主持人叫小綜打比一個fd 借錢。。佢就打比小美, 佢地D 對話超級好笑。 台灣呢D 綜藝/清談節目多D 新意。好過香港做獎門人都做足十幾廿年!

伯爵府

引用:全盛時期嘅小美……靚到呢!+

原帖由 Elenalan 於 14-07-09 發表
全盛時期嘅小美……靚到呢!
你夜麻麻放毒!

伯爵府

引用:Quote:原帖由+CLK-MB+於+14-07-09+發表張鈞

原帖由 NoName 於 14-07-09 發表
係喎,hebe都無咩大變

哈哈,我有睇過果個電話整蠱節目,小美真係好純,啲對答超好笑,同埋,佢好乖 ...
係,笑死我!個主持人扮黑道同佢講知佢係小美,佢仲唔認! 但就認頭會幫人還錢

伯爵府

引用:寫真我都有買,當時真係美麗不可方物!李敏

原帖由 Elenalan 於 14-07-09 發表
寫真我都有買,當時真係美麗不可方物!李敏鎬都要行開!
我都有諗過買佢本寫真!不過最後無行動!但佢d戲如果有出特刊、圖片集、小説我見到都會買。

伯爵府

引用:Quote:原帖由+CLK-MB+於+14-07-09+發表我都

原帖由 NoName 於 14-07-10 發表
遲左認識佢,所以晤係本本電視劇小說都買,不過而家開始會買,勇敢說出我愛你果本我買左了

...
哈哈,因為之前我住新加坡,果邊d中文書無咁update, 所以我搵到唔少舊書架。

伯爵府

NoName 發表於 14-7-11 00:56
咁正!哈哈!希望呢套劇在台灣上時都會出寫真書,造型實在太帥
今次D 造型真係非常之 ﹣﹣﹣ colourful ~ 紫色, 橙色, 綠色西裝都著過晒~ 哈哈~

伯爵府

NoName 發表於 14-7-11 17:11
仲有粉紅色、黃色,重要恤衫都係同色系,正到爆!晤係個個著得起咁多顏色的

其他人著, 好有gay feel~

伯爵府

回覆:台劇---真愛遇到他(原名:上流俗女)

呢兩日好忙無追得咁貼,要快d睇先得!

伯爵府

NoName 發表於 14-7-13 00:46
快睇啦,尋日十七集超好笑,今日十八集都好笑
睇到未刪版既第12集! 小美著到襯晒色咁紫西裝, 紫恤衫咁係度斬魚。。笑死我!

伯爵府

NoName 發表於 14-7-14 12:58
未刪版我睇到第二集咋,暫時未發覺同浙江衛視播的有咩分別,斬魚果度超好笑,特別佢摑果條魚幾下果度,我忍 …
我本身睇普通版, 但呢幾日QVOD 好似傻傻地, load 唔到。 所以轉另一個就變左無刪版。 我估都應該唔會差太多既。

伯爵府

NoName 發表於 14-7-14 13:36
晤知呢,睇晒先知聽說你們台灣八月中尾都開播啦
嘻嘻, 少開電視又懶睇廣告! 都係網上睇多! 不過新戲上就應該會見佢出黎做下宣傳!

伯爵府

NoName 發表於 14-7-14 14:26
是呀,又可以見到佢出來宣傳
呢排佢都出多左黎喇, 要宣傳勇敢說出我愛你嘛!
無刪版 ﹣ 我係www.tw116.com 度有得睇。

伯爵府

NoName 發表於 14-7-14 14:40
是啦,有首播會,見面會,簽書會你有無去呀?
嘩哈哈, 我幾十歲人都去既話, 應該比人以為我去搵仔女!

伯爵府

NoName 發表於 14-7-14 15:03
哈哈哈,我去年去過他生日會,晤算好多𡃁妹仔
可能多我呢D ‘中女’ 都唔定~
上次美人龍湯D 活動, 好少係台北市, 所以我都無去喇。 如果係台北既, 我可能會扮路過去八下! 哈哈

伯爵府

NoName 發表於 14-7-14 15:19
都幾多中女勇敢說出我愛你的全都是台北耶,你沒有路過呀上流俗女的台灣宣傳 …
未有機會路過。。等我留意下先! 哈哈, 我老公一定頂我唔順~

首頁

尾頁

跳至