婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 nayfun 於 10-4-16 20:33 發表
我好少留言,但我都忍唔住想問幾個問題:

1. 點解要去私家生?你話係要開刀,咁開刀係咪有必要?如有必要,政府都會做,如無必要,咁點解你要洗咁多錢?

2. 你覺得99邊方面恰你?

3. 你99畀錢你外家,你重要嫌人畀得少?佢欠左你外家咩?

4 ...

Good Q.............

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

樓主,究竟係邊個令你無咗第一胎?
..............

前年有佐一个月,唔知,带亚B游佐一转泰国。狂食榴梿同“无阴公”~精神好到不得了

王國長老

原帖由 diego 於 10-4-16 18:05 發表
因為政府唔系話你想開刀就可以開刀吖嘛
原帖由 kmmum 於 10-4-17 22:34 發表
樓主,你有無講點解要問99 借$$$生仔??

首頁

尾頁

跳至