潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

jackiemei 發表於 21-6-19 14:15
我聖誕買咗個長銀包,但同個sa冇好似jm咁建議,慢慢傾,買完就走咗....慢慢巡又冇時間
...

H呢個遊戲就係咁,想係舖買到唔洗食炒價,就要付出時間。唔係要刻意討好sa,而係用時間建立關係,有人唔鍾意呢個玩法,咁就俾多啲錢搵resellers 和承擔風險,凡事都有代價。

唔好話mini L,宜家想係H買對鞋都難,fine jewel都要訂和無了期咁等,人人都係要等。我上年年尾出到mini L,由我向sa提出到真正拎到袋 (當時我已經跟咗佢兩年了),足足等咗一年,呢度好多jm分享唔洗等好耐,佢地嘅sa都offer mini L俾佢哋,我都好鄧大家開心,但人人經歷都唔同,人地唔洗等但有扣spending,我等咗成年但就無扣spending,所以呢度啲jm成日話與其係度同其他人比較,不如的起心肝巡舖搵個好sa

子爵府

jackiemei 發表於 21-6-19 14:43
真係考驗

點解呢?

子爵府

生命麵包 發表於 21-6-19 14:10
我睇到呢度JM分享買到會係好開心,唔洗比代購賺,唔會因為人地買到自己買唔到而妒忌唔開心,買袋又唔係必須 ...

係,睇到人哋買到自己想要嘅嘢都會覺得好開心,仲可以係自己未到手時睇下實物 action pic

子爵府

jackiemei 發表於 21-6-19 14:51
色...
買夠都係博....

唔鍾意嘅顏色當然唔好勉強買,班長jm成日講「H永遠有更好嘅嘢」,只要有耐性同埋有錢,唔洗擔心係H買唔到嘢嘅。

子爵府

ChristyHayden 發表於 21-6-19 15:04

我就係望住你隻小飛馬,然後幻想自己如果都收到後會 ...

,你隻藍色小飛飛都好靚呀
雖然我身形無你和呢度嘅jm咁好,我sa又同我講今年出粉紅色B25機會相當渺茫,但我睇你啲靚衫和靚靚pink手袋都睇到好開心,好期待你哋出post分享㗎

子爵府

ChristyHayden 發表於 21-6-19 17:33
有jm分享過係等得耐,有又有jm分享過lucky經驗,真係好睇彩數~
早排同事的朋友,買咗對玫瑰金鑽石耳環, ...

Touch picotin ,呢個又係我同sa講咗好耐都無聲氣嘅item之一

子爵府

Luluboo 發表於 21-6-19 21:09
Halzan 25 or mini roulis ah

我覺得 mini roulis 唔算難,久唔久官網都有,jm加油,祝福早日買到心水靚袋

子爵府

ChristyHayden 發表於 21-6-20 13:34
可能你間H shop遲吓先返touch貨呢~

謝謝你呀,我都係諗住隨緣吧,有就買,無就算,如果要扣spending,我諗我會留俾QB先

子爵府

ChristyHayden 發表於 21-6-20 13:47

你係忠實H fans,又成日支持鑽飾系列,加上SS2021就 ...

我久唔久買下鑽咁啦,不過都唔係十萬八萬嗰啲,H嘅鑽雖然無乜 reselling value,但真係好白好閃好精緻,真心鍾意和經常戴嘅

我sa真係有叫我唔好係呢個時候加入戰團,兩個月前我話想訂 finesse 系列和錶,佢都叫我遲啲先。雖然我唔太明白,spending 一年內都計㗎嘛,點解唔俾我買嘢?!可能對佢嚟講十萬唔夠嘅生意真係濕濕碎 (佢手上有好多大客),又或者太多客chur佢出袋,佢揀啲洗錢手緊嘅客放埋一邊先,不過我選擇相信佢,佢話時機啱就會幫我留意我想要嘅嘢,反正都唔係必須品,等下都無壞嘅,我老公最開心

子爵府

生命麵包 發表於 21-6-28 19:03
我睇中今季既黑色$5900 long tee但賣曬,你地有冇人有平讓比我
...

係咪tee 裙呀?我都等緊黑/藍,等咗幾個月都仲未有我size返

子爵府

生命麵包 發表於 21-6-28 20:29

呢件呀

Yes yes,就係呢件!

子爵府

kekka 發表於 21-6-29 09:22
我都想要呀, 比人買哂, 但SA有冇講遲D有??
黑藍白都得, 紅唔都唔差, 在中環見到!!

不定期返貨,要見sa幫手留意住

首頁

尾頁

跳至