自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:黑店!!有沒人幫親過童夢文具?

人家欠糧都係咁啦!人家「好忙」架!

大宅

引用:呢間野有網購亦有車仔檔,+在商場擺賣既,+我

原帖由 happyday2701 於 11-08-04 發表
呢間野有網購亦有車仔檔, 在商場擺賣既, 我就是行過見到幫親左, 如想知多D可以入呢度, www.kids91.com 亦可 ...
你放心啦!你一出呢個post佢會九秒九回覆,因為佢經常上bk,不過你當比乞衣又好,掉左都好啦,如果有睇我之前嘅post,「欠糧」......唉!好心啦!呃得就呃!之前我唔past比超級版主,只係放「你」一條生路,如今又再出動「搵食」?真不知所謂!!

大宅

回覆:黑店!!有沒人幫親過童夢文具?

係咪呢!我話九秒九就九秒九,早啲出現就唔洗比人唱啦,樣樣都拖,唔係「黑店」咁係咪呀!

大宅

引用:又話有D人都係打電話找不到佢地都唔會咁講

原帖由 happyday2701 於 11-08-04 發表
又話有D人都係打電話找不到佢地都唔會咁講野(黑店), 其他人點做關我咩事呢? 我收唔到貨又打唔通個電話, 留 ...
咁咪即係叫你改「口供」?

大宅

引用:Quote:happyday2701+發表於+11-8-4+18:25+

原帖由 ditochan 於 11-08-04 發表
見工時講到點好點好,到你唔做既時候佢地先玩野囉,佢地成日係bk登post請人架,

上面位媽咪咪應該係同我同一 ...
係呀!朋友仔,經一事長一智,一百幾拾可以睇清一個人一間公司,上BK唔係個個都係蠢C9,道理係自己到,又可必怕甚麼。

首頁

尾頁

跳至