自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

拿拿林除口罩... 再叫隻狗係架lift入面放屁~~~

驚狗 無問題, 自己行埋一邊驚飽佢....開口罵人咁無品, 我老虎蟹都叫我隻狗埋去放個屁!

水晶宮

引用:愛狗人士有愛狗的權利,但亦請尊重怕狗之人

原帖由 貪靚麥芽糖 於 12-05-08 發表
愛狗人士有愛狗的權利,但亦請尊重怕狗之人,他們也有不喜歡狗的權利。怕狗之人不想接觸狗隻,但不會期望別 ...
要唔要介紹眼鏡俾你?定係搵人讀個帖俾你聽先明!
(我簽名入面隻狗好大隻,好中意人類

水晶宮

引用:Quote:shannnb+發表於+12-5-9+07:27+要唔要

原帖由 kapomama 於 12-05-09 發表
baby~~~
o係出面前你回~諗住有野睇~hahah~
見唔到真人無野好嘈,見到真人先拉閘放狗,玩餐勁

水晶宮

kapomama 發表於 12-5-9 08:29
ellislui 實在講得好,如他們,那些所謂愛狗之人,能更會愛「人」,體諒他人,就太好了 發表於 昨天 21:4 ...

如此生物仍然堅稱自己係人類, 實在比做一舊屎更加可憐..

如果夾硬要同我隻狗比, 果個生物 盡其量就只係一種用2條腿來行路, 不能控制自己咀巴既野。。(我都唔知叫佢咩野好了..)

有時d野, 真係佢尊重我時, 我尊重佢, 如果佢有心夾硬黎, 我係一個小人, 我會一百倍還俾佢!

水晶宮

kapomama 發表於 12-5-9 09:10
我只係覺得~大家都有生命~唔好成日放到自己最高~
d狗就係cheap到痺~

係街唔好撞到我 就梗架la~
對於2腳生物, 我隻狗如同恐龍一樣大...
唔知係咪因為眼睛睇野既比例有問題..
2條腿 5呎高 有個好似曱甴既腦呢, 所以睇錯晒d比例..
我不犯人,人不要犯我...就如此簡單。

水晶宮

我忍d人一步, 佢迫緊十步..
我2隻狗 都係被高度整古下成長
朋友既小朋友, 任拉任咬 我d狗都唔會發惡 唔會俾反應
無啦啦係街被人話, 我真係會爆炸..
唔好因為我忍一步, 就追擊我地..
我隻狗係唔咬人, 但係我咬人架!

首頁

尾頁

跳至