親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

請問有人住過M hotel嗎? 交通及酒店環境ok嗎?

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

必必 發表於 16-9-6 15:21
8月尾住過, 西門町及台北車站中間點, 去兩邊都好方便. 行去國光客運搭機場巴士唔駛10分鐘. 今年開既新酒店, ...

謝謝回覆, 而家考慮緊M hotel好定台北車站日記好, 兩間價錢同環境都好似差唔多

子爵府

yuensiu 發表於 16-9-6 17:27
thanks, 因為都睇緊酒店,諗住西門町/台北車站

我都諗緊台北車站好定西門町好

子爵府

yuensiu 發表於 16-9-6 17:57
因為我第1次去,唔夠膽住大遠

我哋第二次去, 上次住西門町今次想試下住其他地方

子爵府

必必 發表於 16-9-7 11:39
其賓兩個站相隔唔係好遠. 我地試過拉住喼由台北客運站去西門町JUST SLEEP/德立莊, 都係行15分鐘左右. 好過 ...

想問知唔知台北車站夜晚有冇嘢行呀?我上次住西門町到夜晚11點幾仲有好多嘢行。

子爵府

必必 發表於 16-9-8 23:05
台北車站那邊地下街收9點半, 要旺都係西門町那邊.

oh, 仲諗住等佢哋返晒酒店自己一個喺附近行下添

子爵府

yuensiu 發表於 16-9-11 18:59
睇睇下,好似台北日記同意舍,豐居個d正常d。

我哋而家都偏向台北車站多啲

子爵府

yuensiu 發表於 16-9-11 19:09
我暫時諗第1就book意舍,睇下到時book唔book到

你哋幾時住呀?

子爵府

yuensiu 發表於 16-9-11 21:59
復活節,有排

我哋都係復活節先去

子爵府

cathy11 發表於 16-9-11 22:21
hello, 我想問你講的係咪呢間?

係呀!

子爵府

yuensiu 發表於 16-9-22 08:55
我book左台北日記車站館啦,家庭房4日包早餐$26xx。我想book路徒行旅,個到有兒童遊戲室同24小時野飲,不過 ...

我哋噚晚都book咗台北車站了,不過只係住一晚所以心較貴$7xx一晚。

子爵府

yuensiu 發表於 16-9-22 11:53

我唔轉酒店啦,都係住晒1間。

因為我哋今次會去埋宜蘭. 所以頭尾住台北, 頭嗰兩日我哋book咗旅樂序, 希望都ok啦!

子爵府

yuensiu 發表於 16-9-22 12:23
旅樂序我想book不過都貴好似又係無晒家庭房,我見comment其他館既要過2館食早餐。
...

我哋book咗2晚旅樂序三館家庭房共20xx, 見啲房ok但唔方便就要過二館食早餐, 不過噚晚睇我見啲家庭房買少見少, 所以都唔諗咁多了,希望都ok la。

首頁

尾頁

跳至