跳至

首頁

尾頁

大宅

咁快就照到?而家照到既會唔會唔係好準架?我聽日去C+度頸皮,不過我個醫生好似最快照結構先同CLIENT講係仔定女。

原帖由 jammylau 於 09-4-8 13:42 發表
尋日去私家, 個醫生已經照到, 今胎又係囝, 我想要個囡, 無辦法啦.

大宅

你幾多WEEK照?
原帖由 chanhcmama 於 09-4-8 16:31 發表
我Last week去私家到照, 照到又係囝 !!!!

大宅

16W好準架啦!

原帖由 Vicky901 於 09-4-10 15:54 發表

我上次照Oscar醫生話得50%係仔,我想知是真的是仔定女,因為是第一胎仔女都得,反而是想知結果多d,又唔想等到五個月才知,四個月照是否準的,有無人知,如果準成,我都想出私家照 ...

大宅

我今日去廣華做OSCAR,係個高級既姑娘同我度頸皮。阿B好唔合作,我地要停三次攪左成半粒鐘先照到,最後我八卦問下佢,知道仔定女未,佢就照多一陣,好似都係睇唔到,跟住就話:唔似仔囉!聽落好似佢都唔SURE。
我個B其實全程好似坐到打坐咁,想睇到都幾難!
上星期四我去C+度頸皮,阿B又係唔合作,醫生直情話(我又問佢BB既性別):講比你知都無用,都唔準!
我唯有寄望下個月照結構啦!

大宅

恭喜你先!
我上次12W去OSCAR都唔係好CLEAR,姑娘話唔似係囝我都有啲失望。希望我16W番C+可以好似你咁失而復得啦!

原帖由 keroro_ct 於 09-4-15 22:46 發表
剛去c+覆診, 已經15週, 一定照到.
醫生好風趣:"如果冇乜問題, 過去照下係仔定女先喇, 唔好話俾我知你地唔想知呀!"
"嗱, 呢個係頭, 下少少閃下閃下係心, 再落係肚, 然後係股骨, 你睇唔睇到呢度有o野呀? 係嘞, 冇o野, ...

大宅

我醫生話15-16W會好準。

原帖由 牛媽咪 於 09-4-17 10:06 發表
我上星期去私家照oscar,雖然bb全程醒,仲好多動作,但醫生話未咁快看到仔定女。醫生話要過多最多兩星期先知係仔定女。

大家通常多少週就知仔定女呢? ...

首頁

尾頁

跳至