美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 有冇人試過 "炭粉"lazer 呀?

wendylimb,
我做左堝, 係用來收拾d大毛孔同勁面油, 我醫生話係南韓好流行嫁,你又毛孔大多油?

幾個月前做左兩次碳粉激光收毛孔, 做完第一次已好明顯收左面油, d "loan"都縮細左,

隔三weeks後做埋第二次, d "loan"幾乎唔見左, 到宜家仲keep得幾好, 唔再會成面 "tsz lup lup", 又易上妝, dr 仲一併用個laser 為我美白同收緊皮膚, 宜家都好爽, 正左索左青春左,

以前我毛孔勁粗, 大到好似士多啤利咁, T位同面豬最勁, 又多油, 索極都索唔完, 好難上化妝品,

以前用好多money買skin products去收毛孔, 夾埋都萬萬聲, 都係無乜用, side錢, 唔及做炭粉laser咁有用

梗係醫生做安全同有保障啦, 話哂都係laser

複式洋房

LamMAMA,
你 $6000/time laser, 非常昂貴 bor

royalcanin,
係好神奇呀, 真係,
第一次已見到效果, , 毛孔細左, 皮膚好左, now 白左, 我會下星期+做激光水凝嫩肌膚

複式洋房

yes ar,
LamMAMA 果間$6000一次? 太貴喇

我去果間個dr chrge 我 11900 for 4 次 激光碳粉收毛孔 (全面)

複式洋房

in CWB

winnieyeung 寫道:
how much ar???
where ???

複式洋房

now 做左 3 次

複式洋房

winnieyeung,
$6000一次? 太貴喇
no need that high charge

複式洋房

winnieyeung,
$6000一次? 太貴喇
no need that high charge

複式洋房

yes,
11900 for 4 times

複式洋房

我估碳粉激光 + 針清Facial 可幫到你黑頭同粒粒問題,
我估d暗瘡疤應該用其他的laser machine

複式洋房

其實炭粉 laser 可收細 d 大毛孔, 幫妳清晒皮膚入面既油脂. 黑頭同走米, 長遠來說係可以減少acnes

royalcanin 寫道:
[quote]
maggie1970 寫道:
碳粉激光 - 塊面仲有好多黑頭同粒粒, 咁可唔可以做呢?
做完之後仲駛唔駛去keep住做Facial針清黑頭同粒粒嫁?
如果係d暗瘡疤, 做邊隻激光至有效至work呢?
:-( :-( :-(

呢個係專收大毛孔, 幫妳清晒皮膚入面既油脂. 黑頭同走米, 但唔係acnes, 做完皮膚會好乾淨, 0係個療程期間唔需要做Facial

暗瘡疤我答唔到妳咩療程比較岩, 我諗直接問醫生好d[/quote]

複式洋房

wendylimb,
pm sent, check check pls

wendylimb 寫道:
wellyma,

可唔可以每次計, 唔開 course 得唔得, 可否 pm 個 doctor d 電話同地圵比我. thank you

複式洋房

Re: 有冇人試過 "呀?

2001122,
炭粉"laser 唔係用黎做眼.
係用黎收細 d 大毛孔, 幫妳清油脂. 黑頭同走米,

黑眼圈同埋d紋係無效的
你可能比人 cheated

同如果做對眼, d 炭爆可能會傷眼 tim

複式洋房

Re: 有冇人試過 "呀?

200112,
救命???

2001122 寫道:
吓!!!! 救命!!!

複式洋房

Prestige, lumlum_mum,
please look pm

複式洋房

siutse, sici,
pm sent,
please see pm

複式洋房

prestige,
pls check your yahoo mail

Prestige 寫道:
Hi, Wellyma

Can you pls. pm 碳粉激光 contact number and address to me, my email address is [email protected]

Thank you very much

複式洋房

austria_199,
please look look your yahoo mail

austria_199 寫道:
dear wellyma ,
pls send me the information of "炭粉"lazer" 2 [email protected]
THX

複式洋房

it works good for me

carrievic 寫道:
Hi!喂你係邊度做的, 可否比d資料我,我都有興趣呀, 但係咪真係得呢? 幾多錢做一次?一個療程要幾多錢?

複式洋房

no pain, some redness, disappeared shortly

jfm 寫道:
hi, 想問吓一次要做幾耐? 會痛嗎? 塊面會好紅嗎? 可以立即化粧?
thank you!

複式洋房

no pain, little red

mayb 寫道:
hi, 想問吓一次要做幾耐? 會痛嗎? 塊面會好紅嗎?

How Much? Please reply me! Very Thank!

首頁

尾頁

跳至