烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

別墅

引用:大家好,用咗三日刨晒94頁,結果係中咗毒,

原帖由 SiuSiuP 於 14-08-10 發表
大家好,用咗三日刨晒94頁,結果係中咗毒,決定買

依家買仲送四個LC既粉紅色燉盎(無記錯係價值$1 ...
我同你一樣,3日趴哂文,決定聽日去百x匯買,用HSBC比錢賺個回贈。

別墅

引用:請問你買咗未呀?昨天去過百xx,sales教我

原帖由 luckybaby2003 於 14-08-16 發表
請問你買咗未呀?昨天去過百xx,sales教我用hsbc分開簽賺回贈,要遲啲送貨。唉!睇哂啲post太吸引,雖然㕑 ...
係呀,我都係喺百x匯買,用兩張hsbc card分3星期簽,所以未有機玩住(>_<)
如果你有興趣就要快啦,因為要31號前簽哂架

別墅

引用:bobo0927,今晚買了,好開心。你現在2張咭3

原帖由 luckybaby2003 於 14-08-16 發表
bobo0927,
今晚買了,好開心。你現在2張咭3星期是否total 回贈$1,200?如果再早3個星期就可以再多$1,200了 ...
係呀,回贈$1200。你幾時收貨??

別墅

回覆:bullbull1 的帖子

噢...要休息多啲呀,等你好返再跟你學野架!

bullbull1  多謝關心~~  發表於 14-8-29 12:30

別墅

回覆:Miele電蒸爐學習交流區~~(XO醬炒露荀豬柳P.89附食譜)

我都玩左幾日,真係無買錯佢呀!!!!!
尋晚整左薑汁燉蛋白,但屋企無哂白糖用左黃糖,變左唔白,哈哈

別墅

引用:今日部機去 到94°c 電子板顯示就停咗,有s

原帖由 luckybaby2003 於 14-08-30 發表
今日部機去 到94°c 電子板顯示就停咗,有steam走出嚟同埋聽到部機是working的聲音。買了都未夠一星期,真 ...
點解會咁 :( call左師傅黎睇未?

別墅

luckybaby2003 發表於 14-9-1 14:08
Sensor壞咗第一次聽,咁過幾耐就冇得換機呀?
今早我洗完一次機又用得返,用100°c 11 mins 蒸完後水箱啲水 ...

蒸 11 mins 由max 去到min? 真係有d 問題喎...

別墅

引用:大家有冇留意說明書這段,會影响温度感應器

原帖由 luckybaby2003 於 14-09-01 發表
大家有冇留意說明書這段,會影响温度感應器,小心。
原來為係咁... thanks,咁我裝返上去時要留意

別墅

starz~ 發表於 14-10-13 17:21
你地覺得值唔值得買? 我心思思想買部

超值

首頁

尾頁

跳至