跳至

首頁
12345...33

尾頁

伯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 11)

[size=medium]午安
今早去完廣華產檢返黎追下message都已經12:00
聰明豆 寫道:
阿花,
噖晚叫KINKI快D瞓, 我話媽咪o聽日要返工架, 佢答我: 媽咪帶KINKI返學呀? 我問佢係咪好掛住返學呀? 佢話: 有餅餅食, 唱MAKE A CIRCLE, MOK MOK咁呀!! :-( :-( 我諗個衰豬真係好想返學, 唉!! 又無咩PG可以比佢返, 真係煩!!

collins有時都會唱返pg個d歌, 我都覺得佢好想返學. collins見到d老師既cartoon都會叫ms mok架. 我上次經過柏師都有得比小朋友玩$160/1hr. 不過我仲諗緊

伯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 11)

+wai
你返黎哪 我等左你返黎好耐啦 :mrgreen:

伯爵府

Ka_wai 寫道:
[quote]
sabina_bb 寫道:
+wai

係唔係好掛住我呢~~~ [/quote]
小小啦

伯爵府

煒良媽咪 寫道:
[quote]
Ka_wai 寫道:
[quote]
聰明豆 寫道:

呀!Jason哥星期一去參加學校音樂節彈琴win咗個季軍呀:mrgreen:

恭喜! Jason好叻仔呀 [/quote]
係喎, 差點唔記得恭喜jason添

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
collins有時都會唱返pg個d歌, 我都覺得佢好想返學. collins見到d老師既cartoon都會叫ms mok架. 我上次經過柏師都有得比小朋友玩$160/1hr. 不過我仲諗緊

佢地真係好想返學呀! :-( :-(

$160/1 HR?? SO EXPENSIVE !! [/quote]
我都覺得幾貴所以仲諗緊

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
+wai

咩呀?? 等佢返黎炳佢呀?? [/quote]
唔知呢 炳佢 你炳我又炳囉 我睇你頭 :mrgreen:

伯爵府

Ka_wai 寫道:
咁你諗唔諗YMCA啫~~ 我而家仲諗梗如果返YMCA,我就未必會俾佢返fanny架~~

ymca開班未呀 我驚我就黎生報唔切名 我依家成日都想 一放工就回家想 lunch食飽又 一星期買一次餸唔洗日日放工買咁辛苦

伯爵府

Ka_wai 寫道:
[quote]
聰明豆 寫道:

呵......吾係, 係妳炳人多, 係嘛??

唔明~~ ?-( 剪完頭髮唔通真係會"x"D~~ [/quote]
我仲係度想像緊你個河童頭 :lol: :lol: :lol: 好想睇呵

伯爵府

Ka_wai 寫道:
[quote]
係喎, 差點唔記得恭喜jason添

嘻嘻~~~多謝哂~~~

其實Trevor都有參加架,不過就唔同Group,佢都攞到季軍架~~ 佢同jason都係同一個老師學架~~ [/quote]
兩個都好叻仔bor 不過點解佢地兩個都咁啱都係攞季軍既 佢地都好夾bor :mrgreen:

伯爵府

Ka_wai 寫道:
[quote]
ymca開班未呀 我驚我就黎生報唔切名 我依家成日都想 一放工就回家想 lunch食飽又 一星期買一次餸唔洗日日放工買咁辛苦

我未打去問呀,喂...佢哋4月就會開course架啦,到時你應該放梗產假,咁邊個帶collins去呀~~ [/quote]
梗係19啦 唔通係我呀 4月幾多號呀 所以我都有諗過近近地係tko.

伯爵府

Ka_wai 寫道:
咁想睇....你不如去剪番過呀~~ 記住前面d陰一定要短到見到哂d眼眉喎~~

見到哂d眼眉 我就唔會咁剪啦 只有靚先會咁樣剪架. 我自問唔係所以我唔會咁大膽 :mrgreen: +wai你勇氣可加

伯爵府

Ka_wai 寫道:
佢哋兩個仲夾到都係攞84分呀。

佢地一定係夾定費時是但一個高分d比人地話

伯爵府

Ka_wai 寫道:
唉.......我都唔係呀~~~唔好再講啦~~

唔好咁傷心啦 :cry: 記得下次叫個髮型師再剪短d :mrgreen: 咁就very good啦

伯爵府

Ka_wai 寫道:
[quote]
佢地一定係夾定費時是但一個高分d比人地話

唔會既.....都唔同評審,仲有呀個評審好鬼serious架~~ d小朋友發出少少聲佢都鬧仲話會扣佢哋分架~~[/quote]
緊係唔會夾定啦, 講下笑咋. 唔通剪左頭髮後你真係蠢左 ?-(

伯爵府

聰明豆 寫道:
我吾炳佢架, 話哂都兩襯家嘛!!

妳做嘜睇我頭啫?? 我不嬲都係做細架!!

你點會細呀 我都係以後跟住你尾會安全d

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
Ka_wai 寫道:
我襯家不嬲都好鍚我唔炳我架~~佢會係炳壞人多d~~

壞人越黎越多呀, 大家小心D!! 社會風氣吾好呀!! [/quote]
我會小心d架啦 麻煩你以後關照下小女子 :mrgreen:

伯爵府

Ka_wai 寫道:
[quote]
聰明豆 寫道:

我吾炳佢架, 話哂都兩襯家嘛!!

妳做嘜睇我頭啫?? 我不嬲都係做細架!!

如花....見唔見到呀~~~ 我都話我襯家唔會炳我架啦~~ [/quote]
知啦 見到啦, 巴鬼閉 :tongue:

伯爵府

Ka_wai 寫道:
[quote]
唔好咁傷心啦 :cry: 記得下次叫個髮型師再剪短d :mrgreen: 咁就very good啦

係唔係身痕呀~~~ [/quote]
話時話個肚真係有小小痕 不過你都幫我唔到既

伯爵府

Ka_wai 寫道:
[quote]
緊係唔會夾定啦, 講下笑咋. 唔通剪左頭髮後你真係蠢左 ?-(

妖~~~人家同你係認真架~~~ :tongue:
我諗你都係身痕想俾我醒吓你架啦~~ [/quote]
姐仔諗到諗到啦, 佢地緊係想攞高分d啦, 點會夾定一個分數喎 難為你仲當真 :lol: :lol: :lol: 你真係好似河x咁可愛 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

伯爵府

聰明豆 寫道:
妳依傢好吾安全咩?? 邊個蝦妳咁抖膽呀? 吾怪得呢排我條尾成日好似比人扯住咁啦!!

係呀好唔安全呀 不過我跟住你尾咁耐都唔你有尾, 嘜你真係有尾架 莫非你係xx精

首頁
12345...33

尾頁

跳至