親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆樓主

到到到。格哂價,到最後facebook 睇到,跟以下既code 入。再平多左幾佰✌(emoji)
https://www.bigfuntrip.com/%E9%85%92%E5%BA%97-%E8%A8%82%E6%88%BF-%E5%84%AA%E6%83%A0%E7%A2%BC-%E6%8A%98%E6%89%A3%E7%A2%BC-%E5%84%AA%E6%83%A0%E4%BB%A3%E7%A2%BC-%E6%8A%98%E6%89%A3%E4%BB%A3%E7%A2%BC-coupon-code-agoda-expedia-hotels/

男爵府

回覆樓主

我lai左5日,日日都好天氣。無雷雨。
係落左幾滴雨(5分鐘都無)跟住又出太陽。

男爵府

treema101 發表於 18-7-16 12:04
我地一家四口都打算8月10左右出發去6-8日布吉(9歲及16歲)。但我地真喺好新手,完全未試過自由行,而家咩都 ...

我都係搵man哥機場接送同包車遊。
司機有禮,準時。

男爵府

cheuklokmom 發表於 18-7-26 12:21
回覆 namibb 的帖子

我都 book 左man哥 8月中機場接送 (600 Thb/單程). 請問你包車遊去咩景點 ? 1天包 ...

1200泰幣(6個鐘)
個邊車費都唔平,一程tuk tuk 都要400。包車抵啲。

男爵府

cheuklokmom 發表於 18-7-26 14:42

可否分享包車6 hrs 去那些景點

其實你可以問吓距有咩景點,再選擇幾個,個司機就會安排次序。

upside down可以不去

男爵府

cheuklokmom 發表於 18-7-30 15:06

upside down 唔好玩 ? 布吉好似冇咩景點, 吾喜欢行廟, 仲想去尼到玩番1-2 hrs 添 ...

唔好玩。可以不去

首頁

尾頁

跳至