親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

12月頭出發,第一次同c6去大阪自遊行,請教住邊間方便

價錢(3晚)
Swissotel, $4600
Fraser, $2800有早餐
Cross, $4000

我地有1晚會去京都住,喺大阪玩既都係大路野

Much thanks

[FINAL UPDATE :

最後我地係經新華訂的, 因為有部份日子其他人都攞唔到房但佢全部都可按我要求做到, 價錢貴幾十蚊一晚
2-4/DEC, Studio deluxe, @HK$940
5-7/DEC, One bedroom, 2晚共HK$2840因為星期六費DD
4晚TOTAL HK$4720

大宅

引用:3間都方便,fraser係bk好多jm推薦,慳左d錢

原帖由 bbkkc 於 15-06-18 發表
3間都方便,fraser係bk好多jm推薦,慳左d錢夠食餐好好
係呀,我刨完一輪都係呢3間最多人住,所以再上黎問下,最緊要搭車方便

大宅

引用:Quote:原帖由 nisha 於 15-06-18 發表If 價

原帖由 木土土 於 15-06-18 發表
超正,又方便!

計出入機場簡直無得輸!
想請教喺機場係咪一程車可到,唔使轉車?

大宅

引用:Quote:原帖由 Dull_lau 於 15-06-18 發表12

原帖由 lo913 於 15-06-18 發表
想問經那裡book,咁平
你指邊間?間間唔同的,有d 係agent,有d永安
我格完一輪架

大宅

回覆:大阪, Cross - Fraser - Swissotel

我明天返公司睇清楚再話大家知,我都怕我睇錯

大宅

我再睇清楚啦, FRASER係$2730/3晚

Fraser Residence, Studio Deluxe
4Dec & 6Dec, 2 nights - HKD840 x 1 room x 2 nights
5Dec, 1 night - HKD1,050 x 1 room x 1 night
Room with daily Breakfast.

以上既JM已PM左比你地, 如果收唔到再話我知

大宅

pm ed

大宅

ALL PM ED

大宅

all pm ed, 如果收唔到再話我知啦

大宅

引用:Quote:Dull_lau 發表於 15-6-18 17:53 12月

原帖由 maylmm 於 15-06-20 發表
Fraser 同 swissotel 只係相差一條馬路, 但係價錢就相差一大截, 我會揀Fraser, 上次住Fraser, 有成400呎, ...
噢,原來只係差一條馬路咋
因為我地又無小朋友,只要乾淨整齊交通方便就得,咁呢間應該係首選,慳左既錢可以食餐好

maylmm    發表於 15-6-24 11:17

大宅

回覆:大阪, Cross - Fraser - Swissotel

大家唔使問我pm agent了,再格完價,係美麗華online訂最低

大宅

引用:回覆 Dull_lau 的帖子我都有興趣呀, 但我見

原帖由 kinyanbaby2012 於 15-06-24 發表
回覆 Dull_lau 的帖子

我都有興趣呀, 但我見website下年6月都無房
咁耐之後可能未放出黎?我都係訂緊12月咋

大宅

引用:對面仲有一風堂,站有高島屋,namba park

原帖由 熊貓BB 於 15-08-05 發表
對面仲有一風堂,站有高島屋,namba park (new shopping mall),有反斗城,行去心齋橋不用10mins,附近間藥 ...
有無邊間食店推介呀?我睇到好多野都想食,國產牛啦,網元蟹啦,一蘭啦,釣魚茶屋啦,hep five個商場啦,但時間有限,唔知點算

大宅

ALL PM ed, 如收不到, 請再搵我啦

fatbill    發表於 15-8-6 11:05

大宅

ALL PM ed, 如收不到, 請再搵我啦

大宅

引用:兩間都住過…住過Fraser 之後住唔返Swissot

原帖由 1a2b3c4z 於 15-08-08 發表
兩間都住過…

住過Fraser 之後住唔返Swissotel
真係咁正

大宅

All PM ED, 如果收唔到再話我知啦

大宅

引用:可唔可以pm埋我呀?我十二月中去,但好多都

原帖由 PollyNgai 於 15-08-08 發表
可唔可以pm埋我呀?
我十二月中去,但好多都話full booking了
你真係要快d搵,我早2個月book 12月初的已經有d full full地, agent話可能d人因為MERS唔敢去韓國住所以去晒日本,我前後差1個星期,已經貴左200蚊/晚仲要有d hook唔到

你可以試埋永安online 有時都平架

大宅

引用:請問可否給我Agent 的資料?謝謝!另外,請

原帖由 okey-dokey 於 15-08-10 發表
請問可否給我Agent 的資料?謝謝!
另外,請問Fraser早餐是否不包兒童,要自費?
Agent資料明天返公司先send到
至於小朋友早餐,你可以直接e~mail去酒店問,佢地覆得好快,房價都可以問,不過佢地報得比agent貴

大宅

引用:Fraser 最早可以幾時book

原帖由 Cheung33333 於 15-08-10 發表
Fraser 最早可以幾時book ? 咩網站book 到呢?
如果你直接同酒店book,好耐之前已可以,如果同agent問就要問,好似我12月頭去,6月問已經有一d full了

首頁

尾頁

跳至