潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

BK Milk勳章 畀面勳章

我其實上年11月入坑H,當時係海港城買左$4000幾蚊野!但係我問個sa留電話!佢又無俾,之後間店又真係好多人,好似好趕咁,咁所以最後無拎到電話就走左!
去到上年十二月老公話聖誕節送野俾我,次次去尖沙咀都好多人!又無咩心機同啲人一齊排排排!所以我地轉戰港島!上網睇尼間無咁多人同時袋會多啲!所以一月頭的起心肝試下,本來想買介子但無我size,但係尼個sa 好好服務,帶住我哋睇左好多野,所以我地最後買左條皮帶!
之後今個月頭咁啱去個頭開會,咁就稔住去行下!約返尼位sa ,佢好好仲記得我想要咩!之後繼續無貨!不過陪我睇下其他野!最後陪我睇左成粒半鐘!搞到我都幾唔好意思!最後都買到啲想要的東西!其實我地行緊的其間我哋有行到去袋個邊,佢都有問我想要咩!我覺得自己都唔好咁大想頭!就問佢有冇picotin,佢話無!得in the loop!所以無要到!
尼幾日放假無咩做,咁啱個朝朋友話去到picotin22,所以又稔去行下睇下會唔會有咩心水野!其間我問個sa 介子可唔可以訂(因為有人話放係個wish list可以訂介子),佢話無得訂!之後行去睇袋問佢有無picotin 佢又同我講先到先得!最後都買左條twilly!
其實我前前後後都係尼間店買左萬二蚊野!但係都行到最後尼次,都行得緊無引!問佢咩都話無!因為我都見到有其他人話啲sa係可以幫手留袋!但我尼個就話只有先到先得!唔知點解覺得佢好似唔係好有心咁!
上網睇話sa好重要!如果唔啱,或者覺得佢拎唔到野就要換!
想問啲有經驗的姐妹!你哋覺得我係唔係要換個sa 呀?!

大宅

JoslynPeonies 發表於 24-2-16 11:14
只可話入坑未深,俾啲耐性。買多啲野,例如鞋,頸巾,衫褲,fashion jewellery, gold n silver 有石首飾… ...

但係我好怕再買落去佢都俾唔到我想的野俾我!我個日拎個picotin 尼試佢!佢只係同我講先到先得!我有種俾佢耍緊嘅感覺!

大宅

JoslynPeonies 發表於 24-2-16 11:24
如果我冇睇錯你應該只係買左萬幾蚊嘢,係H 來講係好少野咋喔。不過,當然你想點最緊要。 Happy shopping ...

想請教一下,咁買到幾多左右,佢連甜品袋都唔俾我,我先應該換Sa 呀?!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊