自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章

如果係我老公,我肯定同佢講 :去完唔駛返黎喇,等簽名啦
我可以比老公同35知己出去玩(我指正正經經果d,仲要係香港),但我唔會接受成晚唔返,上大陸玩更加唔可以,帶埋我去就可以考慮下,你知啦,上面d女人幾主動嫁啦 ,不過我老公係勁唔鍾意上大陸,佢話呢個地方太恐怖

子爵府

原帖由 紙皮盒 於 10-4-26 00:02 發表
同佢嘈過好多次, 佢話上去玩下輕鬆下..揼下骨
好正常, 系你d 女人林多左姐, 上大陸就一定要搞野咩

你答佢:我絕對信任你,不過我係信唔過d女人,果d女人狼起上黎,強姦你就唔好啦

我成日都咁同我老公講 (事源係有個妹妹仔係老公朋友既妹妹-間中打電話比我老公,我唔高興嫁,老公就話:打黎吹下水姐,我就答:阿妹妹有咩要同個3張既阿叔吹?老公: 講下佢男朋友姐..跟住我就答佢: 我絕對絕對信任你,係信唔過d靚妹姐,d靚妹咩做唔出呀,我怕你蝕底比人嘛 ,老公: 傻婆.得喇,睇到個個女人都好似妖精咁,你當我係唐僧咩,佢都唔係成日打電話黎,唔好嬲啦)

子爵府

原帖由 紙皮盒 於 10-4-26 00:27 發表
點跟, 佢話fd 唔鐘意我去, 其實就系自己唔鐘意,
佢d fd 話邊有人帶個飯盒去開餐

佢d fd呢句野都暗示左會去做d咩啦,比我實反佢"木台" ,去去去,咁鍾意去,以後自己食自己啦

首頁

尾頁

跳至