懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

Re: 有冇媽媽20YEARS OLD左右架..(part7)....做一個食住隻佬既大女人∼∼∼

hihi!!
我可唔可以加入ar^^
(好似遲左少少)
我依家22歲ar,,今年6月就做媽媽喇!
住紅磡土瓜灣!! 多多指教*v*

男爵府

畀面勳章

Re: 有冇媽媽20YEARS OLD左右架..(part7)....做一個食住隻佬既大女人∼∼∼

[quote]
alleeckw 寫道:
hihi~
我地LEE度D人好和藹可親架~
哈哈~
我今年21...我個囡肥凝6個幾月了~
你係唔係第一胎呀...
係仔定囡呀~ [quote]

alleeckw,,

我都見你地呢度d mama好fd底呀!!
好似好熱鬧,,好多活動咁^^
希望我可以沾下呢度d熱鬧氣氛喇~kaka~

我係第一胎ar~~
有d緊張,,怕痛= =''
我照過1次咋~醫生話"應該"係囝
希望冇睇錯喇,,因為我買哂d男仔衫衫 *0*

男爵府

畀面勳章

[quote]
celeste88 寫道:
hihi~~
唔遲唔遲,
我地仲後生,
大把青春~~~
我就黎21歲喇~~~個仔5個月大~~~
住係鑽石山咋~~~ [quote]

celeste88,,

好驚ar~~
依家愈黎愈近預產期,,,
到時實痛死我喇~~
我依家個b 7個幾月,,o向harbour city返工
係在職大肚mama = = 苦命

男爵府

畀面勳章

[quote]
alleeckw 寫道:
我個時都好怕痛架..
不過去到就要生~
點都要生架啦~
你只希望個BB快D出世...
唔使你痛甘耐~^^

你去照個時..佢冇指俾你睇架咩~
我同佢地唔FD...
呵呵呵.....................
係超FD...
希望你都可以加入我地~ [quote]
yoed 寫道:
[quote]

alleeckw,,

有指到ar~
不過照個細先二十週
個醫生話兩隻腳中間"有d野"
不過我唔識睇,,都睇唔到...>m<

我都希望可以一齊fd底ar!! kaka~~
一齊去行下街街,,買下d抵野*v*

男爵府

畀面勳章

winmi 寫道:
hi~~~welcome呀, 我都係22歲呀, 女女5月就一歲啦..

winmi,,

你住邊區ar??
係唔係全職mama呀??

男爵府

畀面勳章

[quote]
fannyman07 寫道:
邊到遲姐22之嘛,我今年23歲,
有兩個女,一個2歲一個6歲,
仲有個仔,6日大`!~!~[quote]

fannyman07.,,

*0* wa~ 23歲就有3個喇~!!!
超勁~!! 好幸福ar~~
你果然有聽特首話,,生3個 >v<

首頁

尾頁

跳至