想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 為何突然又有血

meowcat,

我都係甘,吃完一個中醫d藥,係甘流粉紅及啡.......有個多星期都係甘流....醫生話我上個月冇排卵,所以hormone 失調,又加上食錯中藥....並要我食調經藥如果再唔停....

停食D中藥個,d血已逐漸冇....

我之後打去問個中醫,對於我無端端流血,答得非常迴避,並一味話我發炎...
;-)

複式洋房

meowcat,

我諗係個中醫D藥,唔係甘適合我.諗起每次睇嗰個中醫都要受佢氣就心有不甘...另外,我已轉返我在台灣的中醫的藥粉,面脥兩邊暗瘡消哂,及那些血啡停咗...不過,睇佢要飛到好遠,都並不是辨法....
;-)

複式洋房

MEOWCAT,

隔兩三個月一次,有時食哂咪食本地中醫D藥...點知食到血啡不停,ヌ勁爆蒼.
個台灣中醫會分經期前,中及後...食完一個月後,D經血好靚及唔痛........(另外,我子宮由後傾變咗前傾,唔知係唔係第二次小產後睇佢).....好係好,但好難keep住去睇....
我家姐都覺自己Dm好咗...不過,我唔係想係度promote佢,只係佢真係ok.次次睇我同家姐都睇好耐,好有耐性,好好人...而且佢都好多人睇,等好耐...不過,間診所d staffs就好惡.
我為咗生bb,見盡不同醫生,邊個好及唔好又點會唔知....只能歎句,"不惜一切,為生BB!"
;-)

首頁

尾頁

跳至