親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

原帖由 縉媽 於 10-11-23 22:01 發表
近街頭的街邊檔 (對面附近係有D 買生草藥, 竹蔗, 水果ETC..., 內面街舖近一檔好出名賣紅豆餅, 中色餅食的舖).

唔知你明唔明我講邊到呢?

賣水果 ... 係唔係太子果邊 ? 我都想買 ..........

珍珠宮

原帖由 縉媽 於 10-11-24 12:42 發表
唔係近太子, 我記得好似有間八珍甜醋果邊我叫街頭. 咁你知唔知出名賣豆沙餅的店係邊呀?

我諗我知八珍係邊 ... tks ...

有朋友話赤柱買雪褲好平 ... 如果你未買, 可以搵個 weekend 去睇睇 ... 當同 d 細的去沙灘玩下 ... ^^

珍珠宮

原帖由 縉媽 於 10-11-25 09:02 發表
我買lu, 又係花園街. 不過唔係街邊檔, 街邊的我見有$120/pc 但d料唔好. 我上咗一間2樓的樓上舖, 最平有$180 (d 料好過街邊檔好多), then $280 & $380 etc, 我d仔買$180 (夠用便算, 因好快又高), 我自己同老公買$380 ...

tks for you info ^^
去開可以睇埋 ... 赤柱對我黎講有小小遠 :p

唉 ... 依家韓國咁樣個心真係 1516 ... 晏 d 打去旅行社, 睇下有冇得轉團 ... :(

珍珠宮

原帖由 bbho 於 10-12-6 16:36 發表
我 12月21日出發,東瀛遊 KSFW05。 我。記得你地一個12月20日,一個12月22日, right?

行季 ... 咪得我一個理囉 ... 頭痕!

丫,我仲會帶幾個真空衣服袋同個手泵,回程縮細d衫希望可以拎多d野番 哈哈哈哈!

雪鞋 ~~ lee對幾 ...

原本我都係 21/12 去韓國, 但我家老爺改左去北京啦 ... 玩雪時間小左, 希望 d 細路開心啦 ...

想問下你買左對鞋未呀 ? 我尋日去 tb 搵左間有齊大人 / 小朋友款的, 想一次過買埋自己果對, 點知佢好遠 ... 唔知趕唔趕得切 20/12 前到 hk wor ... 要今日 問左 courier 再覆我 ...

首頁

尾頁

跳至