想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

qqbabe...
可否講下你的過程及做法.....謝

大宅

我2月8 日中午去左觀音巖(乘85號專線小巴到芙蓉山)...落車後...都行左一段路(有斜路有樓梯)...行到出汗...到左後見到好多人lunch.....我無理會果d 人......見到洞內有個觀音象...就走入去上香..(我見唔到有入分男女)..誠心求子
.....其實我都唔知有冇做漏野 ....[好希望生個仔]....希望以上之資料幫到大家.....祝大家成功........
如果有人組團..我都想去多次...(當做運動)..

大宅

可否詳細d 講下-柏架山道...點去ar....因我住荃灣...謝

大宅

我唔式去西方寺...但去觀音巖...可以分享下:

我2月8 日中午去左觀音巖(乘85號專線小巴到芙蓉山)...落車後...都行左一段路(有斜路有樓梯)...行到出汗...到左後見到好多人lunch.....我無理會果d 人......見到洞內有個觀音象...就走入去上香..(我見唔到有入分男女)..誠心求子
.....其實我都唔知有冇做漏野 ....[好希望生個仔]....希望以上之資料幫到大家.....祝大家成功........

原帖由 lamjoanne 於 09-2-9 23:07 發表
荃灣西方寺都好似有送子觀音,係手抱小孩的,因為我見有人成功咗去還神,但係我唔知點去西方寺,住荃灣的朋友請問你知唔知搭咩車?

首頁

尾頁

跳至