親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 親子王國15週年勳章

chanpeimui 發表於 16-2-19 23:13
我而家住緊mercure naha...高級twin room幾好
2張4尺床, 2大2小開左gip都有得行

我之前都係住Mercure 非常方便好住,回程返機場好快,坐幾個站就到機場。

秘書妹妹    發表於 16-2-25 18:15

公爵府

kc1016 發表於 16-2-22 21:34
我都係兩大兩小,11 & 6 可以入住嗎?

我係book 3人房有3床都夠瞓,6yr 吾知計吾計, 可能要加錢。你要問下酒店

公爵府

wendybruce 發表於 16-2-22 22:35
請問係咪等於 Mercure Okinawa Naha Hotel? 酒店附近有咩食/玩/睇?

係呢間,佢附近得個大球場ja..不過近單軌站,坐幾個站就去到小祿aeon, 又可坐去國際通。佢酒店較新淨,樓下係ots, 方便開始自駕玩,或玩完返黎交低車搭單軌去機場。但早餐弱d, 選擇少。。

公爵府

wendybruce 發表於 16-2-22 22:35
請問係咪等於 Mercure Okinawa Naha Hotel? 酒店附近有咩食/玩/睇?

係呢間,佢附近得個大球場ja..不過近單軌站,坐幾個站就去到小祿aeon, 又可坐去國際通。佢酒店較新淨,樓下係ots, 方便開始自駕玩,或玩完返黎交低車搭單軌去機場。但早餐弱d, 選擇少。。

公爵府

Melodyxo 發表於 16-2-24 01:28
5日4夜住那霸區酒店,咁去水族館咪好遠呀?

係好遠北上完仲要趕返落市。。所以我就住幾間酒店。你住中部都近d..

公爵府

MWFCHAN1 發表於 16-2-24 10:20
請問住恩納去水族館方便嗎?

tks!

恩納都係中部,北上水族館都較那霸市近好多

公爵府

cheuklokmom 發表於 16-2-24 12:26
回覆 Tabo63 的帖子

Easter 住4晚 + HK airline tickets $5000/head 係咪好貴 ? 早機去早機返 ...

Easter 旺季實貴。。好難計。。

首頁

尾頁

跳至