跳至

首頁

尾頁

伯爵府

你地係唔係全部都係n1班呢, 我就係k1, 好緊張, 唔知呢間學校好唔好呢? 小朋友返學開唔開心呢? 又好驚太谷太深我小朋友應付唔黎!mouth:

伯爵府

原帖由 mokcnine 於 11-1-26 23:44 發表
我囡囡都係今年綠楊K1生呀!

hi hi, 你好! 請問你係上午定下午呢, 其實我都幾驚佢D學費同雜費不停咁年年加, 負擔好重呢~

伯爵府

原帖由 alexyanyan 於 11-2-26 10:38 發表
Hi..my son studied in Luk Yeung at K3 now..I am happy to let my son studied in this school.. yes, the school fee as quite expensive..moreover, he can learned a lot... the teacher as so far so good..佢 ...

請問學費雜費會唔會年年都加呢? 去到K3雜費多少呢? 另外想問下中英數課程如何呢, 有冇需要另外去補習, 如讀綠楊派位唔理想叩門的話多唔多學校收呢, SORRY, 太多問題想問, 因為小兒將會8月入讀K1, 多謝分享!

伯爵府

今日收到雜費通告, $3255一學期, 即一年6千幾, 好貴呢!

伯爵府

每月學費$2700

伯爵府

Mimmy 發表於 11-3-30 14:16
$2700都可以接受, 我老公都ok既
因為有人同我講成3-4千一個月半日班
比佢嚇死

連埋雜費咪要囉, 仲有, 係交12個月架!

首頁

尾頁

跳至