媽媽會所

跳至

首頁

尾頁

民房

Re: 有冇係"貓飛"番工既, 入o黎吹o下水啦!

何媽媽我終於搵到你喇,你係咪已經慣咗嗰邊嘅生活?
我個細仔又發燒呀,已經喺一個月第二次La,又冇其他syntom,好擔心唔知乜事,聽日去驗小便,希望只喺尿道炎,不過好難攞弟弟D小便,佢仲成日喊,真係無佢符。
好喇,我要出街喇,下次再同你傾喇,byebye!!!

民房

Hello everybody,因為我仲未買手寫板所以好lazy,但我成日都有上BK留意你既近况.奌呀細佬有"pooh pooh"未呀?我都贊成hayley媽媽咁講比D juice 佢飲. 小娃鍾唔意UK既生活呀?聼你講既大片草地及湖泊,真喺好羡慕!!你千祈唔好後悔,當你唸到40歲可以退休就乜都值得啦!
Max 已經退咗燒,又冇尿道炎,希望短期內都唔好再燒啦!peppermint 媽媽星期五肚痛已為Baby唔郁,立刻去see doctor,原來腸冑炎,佢一次過食咗半個watermelon呀,真比佢嚇死!好喇我隻手好累,下次再傾,Bye
:lol:

民房

Sorry,呢排又忙又懶,Max 啱啱打咗18months嘅針,好慘呀,成隻上手臂腫哂,掂吓都喊哂,又發燒,好彩依家退咗燒,早知聽朋友嘅advise去私家打pat pat啦!pepermint mom,第時記住呀!我諗你都喺生個巨B,一定好cute!!如果我冇估錯,你一定開刀啦!你千祈唔好喺咁大食,又唔行吓,否則越嚟越肥,第時好難減!聽講好快有調動,大概1-2個,因為出面有啲人未入過去,希望我哋同hayley mama都有得留低!!

Hayley Mama,
Hayley 真叻女喎果然冇喊,佢有冇放學后講好多學校嘅嘢你聽,我個囝囝就唔多講,我諗女仔會番屋企唱吓歌仔咁啦!我冇轉校車呀,因為問過同學媽咪,佢話喺咁早,等佢早D番去玩吓同同學聯絡吓感情啦!!我想同佢考St.Joesph,好似好啲叻啲,但全男校又驚好naughty,十五十六,不過收先諗啦!
其实呢排2pm後好忙,嗰日其实得240几到啦!你快啲番嚟!!

何媽媽
你仲セ玩失蹤?喺咪揾到鋪喇,快啲出現吓啦!!
我老公要用电腦喇,下次再傾!!Bye

民房

Peppermint-mama,

都未知點調呀,江湖傳聞,應該冇錯,知道一定第一時间話你知!
個嗰Mr. Vegetable 正一奸人一個,明知V.V話過佢聽唔出得嗰隻"U look 巴士",一嚟到話出,想害我!又唔啱"家事",仲話喺你幫佢整,又唔知我哋有哂"歷史"家嘛!總知佢講咗3次被拆穿嘅大話,我發覺Mr P 好過佢好多!!

民房

Hello, 真喺sorry,因為老爺入咗医院,所以比何媽媽通緝添!
何媽媽:
恭喜你喎!細佬有家姐湊,你唔洗咁困身,可以全力搏殺!咁你咪好少机会見到Marcus囉!家姐住得咁遠.一定掛水你哋!!你哋揾鋪進展如何?你都唔好咁心急,所謂可遇不可求嘛!

我發覺對Max唔喺咁公平,因為我放工後,要陪Ernest去練琴,又要睇功課同温書,根本就冇時間陪佢,所以每次鬧佢後,佢就含住泡眼淚揾姐姐投訴.噚日帶佢去街仲向前仆落地,撞崩2隻門牙,可能佢3個月就出牙,所以比較fragile,好心痛呀,知唔知食Dセ嘢多D鈣呢?

Perppermint mama
點解隻腳放假仲腫過番工架?我都"鄧"你擔心同辛苦,你試吓唔好食咁salty,睇吓会唔会好D!
我都知你有個trouble奶奶,你千祈唔好咁激氣呀,免得动到胎氣!我奶奶以前都咁煩,依家分開住就好好多,希望你搬得剩啦!!

hayleymama
我個大仔巳前番上午班都喺起身就喊,食早歺含住唔

民房

Hello everybody,

Peppermint mom just delivered a lovely girl on 10Oct night weight 7.6pounds, she said angel looks like her father but only the nose like her.

首頁

尾頁

跳至