嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由 monmon 於 07-9-5 22:58 發表
All moms,
我今日在baby club訂左一張粉藍色啦, $2000包送貨(不過我住樓上, 唔知住得遠送唔送), 佢地啲combi & aprica車仔/搖椅一向平過出面, 暫時我見都係呢度最抵.

...

我想問各位媽媽係咪講緊哩張Aprica 搖搖椅呀?? $2000包送貨是唔是真的?? 因為我都想買.. .:lol::lol::lol:

大宅

好~ 今日等我去睇吓先...

大宅

原文章由 COFFEEQQ 於 07-9-10 19:17 發表
我買blue色,我去到咁啱有貨,所以即刻買咗,
我之前打去問價錢及有冇現貨,佢哋都唔肯講,
好似好趕時間咁,於是我昨日同老公特登去睇吓,
佢哋話啱啱返咗幾架,唔通咁快賣哂?不過我
睇過咁多間最平係佢哋,可能真係賣哂....: ...

真係好好賣喎....
咁如果要訂, 係咪要比deposit 先 or 貨到再通知先比$$ 呢?

大宅

原文章由 wchk 於 07-9-11 00:18 發表
我有d朋友話佢哋bb飲奶or食嘢嘅時候好容易整污租嗰坐墊,又好難洗乾淨喎,所以依家心大心細,唔知買唔買好,有無媽咪可以分享吓呢?

我睇過份aprica catalouge, 佢地都有d座餐搖椅嘅配件:
* 餵食用防污座墊 (Anti-Dirt Feeding Seat Mattress)

*替換用縫製品三件組

Remarks: The entire series of High low bed & chair.

希望幚到你啦...

大宅

我剛剛係bb club 買咗張 aprica 625 粉紅, $2000 包送貨. 真係好抵.. 不過佢地只收cash... 我個張以經係最後一張現貨.. 如果要, 就要等一下嘞...

其實我有一個問題, 就係點解佢地可以賣得咁平呢??

另外, 餵食用防污座墊佢地賣$120, 可換坐塾就$280 (唔肯定)...

希望d資料對大家有用啦... :lol::lol:

[ 本文章最後由 7PoPo 於 07-9-14 22:02 編輯 ]

大宅

原文章由 yywong1111 於 07-9-16 15:18 發表
請問 baby club 係咪即係 寶嬰坊呀?
你地買$2000 是邊個型號呀? 係咪 aprica# 62017??

#62017(粉紅) & #62018(水藍) 都係aprica 625 嘅型號.

大宅

原文章由 小翠BB 於 07-9-19 11:03 發表
THANKS~

另外我想問問邊度有呢張賣?

http://www.malldj.com/ProductImages/Product/250/PB002080363000.jpg

我見到佢地有aprica嘅catalouge書放咗係cashier前面, 你可以問吓可唔可以幚你訂.

大宅

原文章由 renielo 於 07-9-27 16:18 發表
Aprica 62017 是自動搖還是用手搖? BB坐著時前面有無個餐盤放野食架 ?

Aprica 62017 是手搖, 不過有兩種搖法. :idea:

BB坐著時前面是有個餐盤放野食架:idea:

希望幚到你啦... :-P

首頁

尾頁

跳至