跳至

首頁

尾頁

別墅

原文章由 rayeu160 於 08-9-24 15:04 發表
唔係下麻....咁我地咪要2個人一齊overnight?????

"實Q"會巡, 一晚大約巡3 次,如果3 次都沒有人, 就會拿開你張椅, 到時要從新排過, 重慘.

別墅

原文章由 rayeu160 於 08-9-27 10:05 發表
我對識講好多野架喇!! 基本上唔駛再教....不過佢地真係好怕醜..我驚老師以為佢地係啞架!!!!!

如果想報上午班,最好早D去排隊,因為先收上午,如果讀下午沒問題,可以遲的先去排隊, 只要拿到form, 面試時小朋友一定要講話,應該就沒有問題,會收, 下年應該是3班上午,2班下午,大家放心.

別墅

原文章由 爆炸人 於 08-9-27 12:15 發表
可唔可以叫囡囡同我講野, 老師坐係隔離聽會好d

例如老師會拿個蘋果, 問D過是什麼? 囡囡唔出聲, 你坐係隔離提佢都可以, 用什麼方法都一定要佢講話, 就可以

別墅

原文章由 bobohungyau 於 08-11-7 14:38 發表

我都是這樣說了支持你

我的女兒在金麗畢業, 我想和你們分享一下, 金麗確實是一間非常好的幼稚園, 他連接小一的課程很好,小朋友上小學輕鬆得多, 相對地輕鬆幼稚園, 沒有功課做,上小學時家長和小朋友很辛苦, 還會破壞母女感情, 所以你們要先想一想,想將來小朋友讀哪一類形的小學,再考慮幼稚園.

別墅

原文章由 爆炸人 於 08-11-6 20:06 發表
仲有幾日諗, 我可能俾左留位先, 多d時間諗~不過我都係驚靈糧太淺~
不過都係想讀上午班姐, 你地入到咪試下先~~k2先轉又唔係咁難~

爆炸人你一定可以讀回上午班,next year around Apr 09 you better to call again to school to double check, due to around Apr or May, need to pay the school uniform, book etc, so many parent they forgive, you must have a chance...

首頁

尾頁

跳至