跳至

首頁

尾頁

伯爵府

膳藝餐廳啦! 上次我本來去隔離食早餐, 點知要等好耐, 阿女又唔想等咪諗住去試下, 點知一試出事, 真係好好食, 而家間唔時去開大埔中心都會去食, 最得係個飽同甜品, 重有凍檸水超正!!!

伯爵府

原帖由 ABBC 於 10-12-8 22:43 發表
安安好少咁極力推介喎!等我聽日去試下先XD

係呀! 覺得好食咪同大家分享囉。 好似你推淋巴咁好都應該出山啦... 哈哈

伯爵府

原帖由 ABBC 於 10-12-11 22:55 發表
食完個包真係會有少少掛住..諗住聽日再去食..KAKAKAKA

係啦, 唔知個飽點整架呢... 咁好食!!

我聖誕屋企都攪個小PARTY, 見佢有到會, 於是訂左佢D食物, 因為我唔想再食大X 樂, 美X 呢D行貨, 想試下新野, 我食野時睇左好耐都唔知到會D咩, 個事頭婆話我知有咩係SIGNATURE, 所以我都訂左, 主要係甜品同飽等, 心大心細唔知訂唔訂埋火雞, 我想食唔晒。

伯爵府

原帖由 ABBC 於 10-12-14 12:04 發表

係喎~搞生日要幾多銀呀?我都想幫個囡搞生日會呀...

如果你去呢度開記住請我喎.. 哈哈。

伯爵府

頭先落去俾訂, 因為訂左到會, 順手食埋, 我都係食椒鹽豬扒飯, 我唔覺得似柴皮, 因為都JUICY, 飯的份量唔記得叫佢少飯. 都食唔晒.. 頭先都見到有新MONDYA O係度做緊訪問同影相。

伯爵府

原帖由 AKLAMY 於 10-12-20 22:03 發表
For your information

http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=49437

個生日會唔講得笑喎, 好得呀! 期待我既到會食物一樣咁正

首頁

尾頁

跳至