跳至

首頁

尾頁

子爵府

原文章由 fion2504 於 07-11-19 00:57 發表 [
小叭平均有2-3次, 不過最近成日都有4次, 仲要係好勁好多個D, 攪到流晒去旁邊 , 仲有個pat pat紅晒一點點....好心痛啊. 不過應該小叭自己都好痛下o架, 因為佢成日便便, 所以d紅點發大, 有用藥膏都係咁啊 ...

伴伴1﹣2次,小叭4次咁多,駛吾駛睇下醫生好d wor, patpat一定痛la,大人都痛,明白你心痛c:-(

子爵府

原文章由 fion2504 於 07-11-19 01:08 發表
仲要係好多好多個d啊. 平過唔知點解, 呢兩日又d好似"all"水便咁, 但佢又無病無痛, 仲好鍾意玩....睇佢就來好似pat pat開花了.好慘好心痛啊...d紅點仲要係特出來的.

...

會吾會腸胃問題呀,便便水狀吾多ok wor

子爵府

原文章由 fion2504 於 07-11-19 01:19 發表
黃黃地色咁....昨天一次水, 今天又係一次水, 其他個3次就係粥仔個d便便.....不過如果係腸胃問題, 醫生都好似係無藥食的. 要自己去清唯至的

我唸住知到係mug時,自己有個明白law,不過如果日日都咁,bb好辛苦呀

子爵府

原文章由 fion2504 於 07-11-19 18:23 發表
同小叭睇完醫生了. 小叭係腸胃炎加傷風咳, 所以要食兩只藥加"荼"兩只pat pat cream啊.....佢pat pat紅到一點點特起咁, 醫生話小叭係會痛o架喎......好慘啊. 剛食完藥訓左了.食藥時都勁喊..... 不過醫生話最好唔好飲 ...

都明白你好心痛,希望小叭快快好番

首頁

尾頁

跳至