美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章

勤力d做保濕mask 啦. 我問我家庭醫生關於打botox 去 , 佢話好有效, 打一次可以保持到1年至9個月, 不過每一次打保持時間會短d, 打打下就好似do姐咁, 真係好可怕. 所以佢見意我做laser facial (c6), 因可以增生骨膠原.
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 Vanessa_ 於 09-11-4 10:19 發表

而家乾既天氣我已經無天做保濕mask,查哂保濕精華,都係無用

唔好咁啦, 睇返d有錢人同明星年紀大左都有紋架啦, 盡力去保養下啦.
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

首頁

尾頁

跳至