自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

通常2粒鐘:
比$7-80
普通 比$4-50
比$2-30

男爵府

其實做一個正派嘅按摩技師都好辛苦,開始學嘅時候公司會收佢地二三仟蚊嘅學師費,學嘅過程對手會痛到快子都揸唔倒,起碼兩三個星期,到開始正式開工,公司唔會有底薪比佢地(9成半公司以上),仲要收1至數佰蚊食宿費,平衡每人每日開10-12個鐘可以做到3-4個客,如果每個客一人比10蚊,佢扣埋食宿人工仲小過做侍應(宜家深圳做侍應包食宿最小都1500以上),但唔好忘記,佢地嘅工作壽命好短,因為揼骨要用陰力,所以好傷子宮,同埋做得5年以上,d根骨會開始勞損,唔會有機會復原,所以如果個技師有心機幫我揼,我一定唔會辜寒嗰幾拾蚊小費,當然無心機除外,等價交易嘛~所以我寧願無錢揼小次,都唔會慳嗰小小

男爵府

原帖由 grand2005 於 09-8-25 01:23 發表
我有學生之前做呢行成十年,只聽佢呻辛苦同手指變形,無講子宮咁樣喎
咁要睇番個技師用陰力定用手力,你留意下通常鍊腳師傅d手指都多數有d好大舊嘅肉枕同手指變形,因為佢地坐喺度用唔倒身力,要用手力所至,摩擦技師就反而手指好小變形,但腰同膊,手腕位就比較勞損,子宮亦比較容易下垂,但當然因人而異,佢地同鐵打師傅一樣,都係靠師傅傳,好彩嘅師傅工夫夠,又肯用心教,同一開始執你d錯誤姿態,就無咁容易傷身.如果唔係一開始用慣d錯誤姿態,咁情形就同做運動用錯姿態一樣架喇~最傷子宮都算係踏油背,不過宜家都無咩人識,由其是大陸都唔會放心比人試,但我喺香港試過比d老師傅做,真係正到無得頂呀

首頁

尾頁

跳至