夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我check到我老公日日都打一個電話號碼, 無論係一早定係半夜都有, 日日都通幾次電話, 除咗星期六日之外, 我知個號碼係個女人嘅, 因為之前睇到佢sent過一個sms內容話明天早上接你, 嗰次同佢嘈過, 佢話係順路好平常, 之後我上網check到佢嘅通話紀錄先知原來佢每日都打呢個電話, 我好迷茫, 因為BB月尾就出世, 而家唔知應該點做

複式洋房

其實我心裡面已經有答案, 只係唔知點去面對, 同埋我嘅情緒好唔穩定..........

複式洋房

冇錯, 我終於開口問佢, 佢死都唔認, 因為佢delete晒喺佢電話內嘅record, 但係我係上網喺佢個台度check到, 我都唔知下一步應該點做, 其實我好矛盾, 佢唔認, 代表佢唔係想離婚, 如果佢認, 即係佢已經冇晒顧慮

複式洋房

真係好多謝大家, 我頭先同佢講話遲啲會搬返阿媽度睇吓佢有咩反應, 佢話我諗多咗, 冇事發生, 我話佢每日打俾個女人仲多過打俾我, 佢即時問我係咪check佢電話, (其實佢已經delete晒電話內嘅record, 我係上網喺佢個台度check到), 我扮話半夜起身聽到佢講電話, 佢話冇可能, 之後佢話只要我開心想點都得, 其實上個月同佢嘈過一次, 嗰時我仲未知道咁多野, 所以當時佢仲惡過我, 又話唔鍾意咁平淡嘅生活, 又話對住我冇野講, 仲話成日要陪我好大壓力, 而家我先知道佢所講嘅野只係藉口....

複式洋房

佢根本就唔認出面有女人, 同埋唔認有傾電話, 我都好想係我冤枉佢, 但係我有晒佢嘅通話record, 又唔可以俾佢知我有證據在手, 所以佢死都唔認都冇佢辦法

複式洋房

我踢爆佢就係要等佢知道件事已經揚咗, 有啲野唔瞞得幾耐, 而家乜都做唔到, 只可以見步行步

複式洋房

我好感激大家喺度嘅回應, 如果唔係有咗BB, 一切都會易辦好多, 現在內心不斷喺度諗, 唔通阿B一出世就要從單親家庭中長大?

首頁

尾頁

跳至