自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

hot_babe 發表於 14-9-5 00:09
其實已經3個月前通知左朋友呢個星期6去觀禮(15 mins)同影相, 佢地開頭個個都say yes.
點知上個月有個fd話唔 ...

你吾擺酒嗎? 如果注冊擺酒都要去, 真係幾煩架,

注冊只係果 15 分鐘, 為左 15 分鐘吾同屋企人去旅行, 佢屋企人都吾開心啦,
去旅行時間不嬲難夾; 同樣搬屋都無得就, 舊屋要交吉, 交吾切就閉。
洋房, 複式洋房, 別墅, 大宅, 男爵府, 子爵府, 伯爵府, 侯爵府, 公爵府, 珍珠宮, 水晶宮, 翡翠宮, 珊瑚宮, 瑪瑙宮, 琥珀宮, 象牙宮, 寶石宮, 榮譽會員, VIP, 官方特派專員, 王國會長, 家長會會長, 管理員, 超級版主, 版主, 彩鑽殿, 天珠殿, 雲母殿

男爵府

fatchu@home 發表於 14-9-5 11:21
回覆 hot_babe 的帖子

唔黎又有咩所謂呢.........
我自己結婚時,都冇諗住D朋友會黎觀禮,因為註冊就中午,點HEA到夜晚去飲呢....(我自己係咁諗囉)

其實結婚呢件事,唔洗諗得太多,只要果日打扮得靚靚,同老公影多D靚相,同家人朋友開開心心食一餐就已經好夠.....

希望越大失望越大呢.....

所以早好多年前已可以擺酒時注冊埋, 大家都方便
洋房, 複式洋房, 別墅, 大宅, 男爵府, 子爵府, 伯爵府, 侯爵府, 公爵府, 珍珠宮, 水晶宮, 翡翠宮, 珊瑚宮, 瑪瑙宮, 琥珀宮, 象牙宮, 寶石宮, 榮譽會員, VIP, 官方特派專員, 王國會長, 家長會會長, 管理員, 超級版主, 版主, 彩鑽殿, 天珠殿, 雲母殿

首頁

尾頁

跳至