夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

好多謝你ge分享!

講得好好!好多第三者只會替自己找藉口美化自己惡行!
就算兩公婆之間有問題都系佢地ge事, 根本唔到第三者插入來
明知人地有老婆仲要中個頭埋去就系犯賤,個男人結左婚仲同你一齊擺明系玩你la!所以我成日都話做女人要自愛~!
但最賤都系個男人, 因為佢系始作俑者!

大宅

好媽媽勳章

回覆 44# jsc.chan 的文章

又系你依d鐘意自欺欺人,以為自己有別於其他第三者ge第三者~~

個男人同你發展唔代表鐘意你, 因為男人可以對一個女人有性衝動, 未必一定有愛衝動, 有個女人自動送上門lo, 咪當免費餐lo~~

佢真系咁鐘意你, 什至愛你多過佢老婆, 一早離左婚la, 洗乜同你講明你接受唔到就玩完~
其實你內心不知幾想佢娶你老婆,又要系到扮清高~~不過你有本事要佢離婚先算la, , 系到自我安慰~~

而佢~~咪當你只系一件玩具~接受現實罷la~~

大宅

好媽媽勳章

原帖由 dbbp 於 10-11-28 23:34 發表
我親眼見過一個case,係我的男同事

男人四十歲倒,結左婚十年八年,但我地全部都知佢有個女朋友,都拍左成四五年嘅,當時個女仔大概廿五六歲。男人基本上每晚都係同女朋友一齊,出去玩亦係帶住女朋友,老婆就喺屋企。個老婆明知佢 ...

個男人未離婚, 同出邊個女人一齊覺得有激情, 新鮮感, 又有偷ge快感, 離左婚lo,咪開始悶又冇刺激感咪揾過第三個~~

系d第三者成日自以為自己系個男人最后一個女人之麻~~

大宅

好媽媽勳章

原帖由 全為愛 於 10-11-29 00:44 發表
回應86# dbbp

多謝你提供的case,它是其中一類很typical的婚外情個案。

"祝各位第三者早日清醒,好好愛惜自己!"
Yeah!同意。其實我亦想再伸延地說:各大婆們(女人們)也請清醒,好好愛惜自己!我們女人的最終幸福和快樂是來自自 ...

首頁

尾頁

跳至