烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問尖沙咀間sogo有冇呀?thx~

原文章由 missmario 於 08-5-20 19:42 發表
我都想買呀sogo 23-31号 Kuhn Rikon 8公升24cm氣壓煲十24cm煎鍋連24cm玻璃蓋$2,388
《 在神面前萬事非偶然,因神計劃萬有。》

男爵府

唔該哂 katrinafu!大鄉理添,諗住慳番隧道費

原文章由 katrinafu 於 08-5-20 21:30 發表
尖咀sogo冇煲及廚具呀 , 一定要去銅鑼灣果間 .

男爵府

請問地點在哪裡?thx~

原文章由 missmario 於 08-5-20 21:53 發表
E D都有得減呀,lagostina 7公升高速煲+不銹鋼配蓋$1998
Fissler 4.5公升+6公升藍点高速煲套裝
$2,990不過好次HR套裝好次啱用D。

男爵府

我明天去買呀,有冇媽咪買左?

男爵府

請問係咪sogo?多5多人買呀?5g明天仲有冇

仲有係幾樓?因我行動5方便

原文章由 missmario 於 08-5-23 22:26 發表
我今日買咗啦!27号送貨.

男爵府

謝謝提醒

原文章由 dawnngcm 於 08-5-23 23:49 發表
我之前買咗個KR,都覺得唔錯!

但要留意佢個蒸碟(放係煲底,好多孔嗰個)。因為d孔邊有d利,可能會界到手。

我有向Kuhn Rikon反映,佢話會換另一個比我,亦有KR公司d人覆我嘅意見話會改善。

後尾換比我嗰個,係比之前一個好好多, ...

男爵府

謝謝!今朝去買左一套喇!不過冇示範,好驚唔職用

sogo d 職員好好人,有專人幫我開路同帶我去搭 elevator,直至我去到目的地(超市)先離開,走時都係一樣咁幫忙,好感動

原文章由 dawnngcm 於 08-5-24 01:11 發表

Sogo 7/F 有lift到嫁!KR個counter响出lift口附近。

首頁

尾頁

跳至