跳至

首頁

尾頁

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Callyclaire生左喇,
保母下個月就free喇,
有需要請PM留言!

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 chtl_mama 於 07-9-10 23:40 發表

請將褓母的資料PM給我,謝謝!

chtl_mama,

Please check pm!

水晶宮

有需要請PM留言!

水晶宮

原文章由 Little_cy 於 07-9-14 21:23 發表
如果ee黎屋企湊呢..... 幾多$

起碼要$8000以上,
因為等於返工,完全照顧唔到自己屋企同仔女!:(

水晶宮

原文章由 nihongo 於 07-9-15 22:50 發表
唉,個ee屋企重有仔女,咁有無足夠時間去照顧bb???

屋企有細路,BB會開心d,學o野都快d架!
況且對仔女都已經返學,所以先有時間幫人湊BB,放心喎!

水晶宮

原文章由 callyclaire 於 07-5-29 16:30 發表
本人只想作介紹, 現在有個姨姨湊我囡囡, 佢3個月大開始湊, 而家就黎1歲喇~ 湊得好好, (我係俾佢湊過夜o既~)好有心機, 佢都好錫我囡囡架, 但我自己黎緊約9月左右會自己湊番啦, 所以想推介呢位姨姨俾其他有需要o既mami ...

有需要請pm聯絡!

首頁

尾頁

跳至