親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:Quote:原帖由 冬兒.. 於 15-10-18 發表我都

原帖由 siusin617 於 15-10-24 發表
你打上星濤問下
想問下係咪係東堤個到,因我大囡睇到幾次個d

男爵府

引用:我上次同朋友7個人租左呢間! 兩房一廳 有天

原帖由 siusin617 於 15-04-28 發表
我上次同朋友7個人租左呢間!
兩房一廳 有天台可bbq* $1500
最後我都book左呢間,thx

男爵府

引用:Quote:原帖由 waiwai2468 於 15-11-13 發表

原帖由 siusin617 於 15-11-14 發表
係東提再入啲! 但我無感覺到呢啲😂
而家係渡假屋,間屋ok乾淨因間屋原來係華威酒店其下既渡假屋,而且取匙要去華威取匙,星x假期個女仔話放心冇污x野,華威老闆話明唔要x宅有人bbq過,呢間屋前身係居民住開因移民所以華威老闆買左,因阿囡睇到所以我問到好詳細,因除左阿囡我仲帶左個1歲bb,但間係乾淨企理,同係相一樣,但因剛再番新所以天台未裝電磁爐所以冇bbq,而且因為行到最入所以冇走出走入咁,最驚既係o係碼頭最遠個邊,夜晚有人有白事,黎遠阿囡指住話咩黎,跟住大叫話媽咪好驚,E丈好驚,E媽好驚呀,佢咁講我同家姐即刻快走,因得我家姐知阿囡既野,見佢咁我家姐夜晚行到番東堤前時,叫玩遊戲佢合埋對眼,數1至100返到渡假屋,怕怕

男爵府

引用:Quote:原帖由 siusin617 於 15-11-14 發表

原帖由 waiwai2468 於 15-11-15 發表
而家係渡假屋,間屋ok乾淨因間屋原來係華威酒店其下既渡假屋,而且取匙要去華威取匙,星x假期個女仔話放心 ...
今日好好天

男爵府

引用:Quote:原帖由 waiwai2468 於 15-11-15 發表

原帖由 bongbongpatty 於 16-04-11 發表
好多間
我揾吾到邊間
点樣租到嗰度架
X 濤假期地址:旺角彌敦道582-592號 信和中心 地庫24號舖
SHOP 24,B/F, Sino Centre, 582-592 Nathan Road, Kln

旅遊諮詢熱線:2891 2886 FAX:2116 4286
營業時間:1:00PM-8:00PM 週日及假期: 1:00PM - 7:00PM
 Email : [email protected]

男爵府

引用:Quote:原帖由 bongbongpatty 於 16-04-11

原帖由 waiwai2468 於 16-04-11 發表
X 濤假期地址:旺角彌敦道582-592號 信和中心 地庫24號舖
SHOP 24,B/F, Sino Centre, 582-592 Nathan Road, ...
星.X假期地址:旺角彌敦道582-592號 信和中心 地庫24號舖
SHOP 24,B/F, Sino Centre, 582-592 Nathan Road, Kln

旅遊諮詢熱線:2891 2886 FAX:2116 4286
營業時間:1:00PM-8:00PM 週日及假期: 1:00PM - 7:00PM
 Email : [email protected]

男爵府

引用:Quote:原帖由 bongbongpatty 於 16-04-11

原帖由 waiwai2468 於 16-04-11 發表
SHOP 24,B/F, Sino Centre, 582-592 Nathan Road, ...
另一我冇住過但出入食野方便好多
b&b 旅館,如果比我選擇我鐘意呢間多些
http://www.bbcheungchau.com.hk/v2/Blank.html

男爵府

引用:Quote:原帖由 waiwai2468 於 15-11-15 發表

原帖由 yokobbyoko 於 16-04-11 發表
請問係邊間呀?可以俾link我嗎?thx
已寫在此post

男爵府

引用:Quote:原帖由 waiwai2468 於 15-11-13 發表

原帖由 vivianwesty 於 16-04-18 發表
東堤人地話好猛架喎。。。 驚唔驚呀。。。
驚,住個層就冇野,因阿囡訓到

首頁

尾頁

跳至