夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

141只有G相、各區G地址、有何服務、各項收費、開工時間、優惠時段!

你覺得睇黎想做乜?要睇動態嘅都睇AV喇!

當年2015我C6就係比我發現,我諗咗好耐,結果我選擇爆佢,佢當然話齋睇啦!你信唔信?我就唔信!

爆咗我覺得等佢知我已知,當時我諗,如果佢真係未幫襯但心思思我可令佢却步;如果佢已幫襯,咁起碼有點避忌!

子爵府

2015我發現爆佢後夠應承唔再睇,結果在2019年就係好無意知,今次重要睇兩個有埋事後評語嘅G網!

我今次直頭去攞埋離婚申請書,然之後同一時間爆佢叫佢簽埋名!當然又跪又喊,話自己真係冇去,純粹得個睇!我梗係唔會再信,最主要係2015年應承過唔再睇叫G網,但現在已破壞了對我的承諾!不過佢就今次之後比gps同埋財政大權喺我手上!我本身係一個FTM,但我滴起心去做全職,唔使等佢以為我淨係靠佢!

所以你最緊要有經濟能力,走都走得有尊嚴!

子爵府

donutbmikako 發表於 21-1-30 13:53
我仲1516緊,如果講左出黎,會唔會只係令佢學精左,睇得更加小心
其實c6有前科,我冇諗過會發生响自己身上 ...

請問isafe 是甚麼? 怎樣查到佢有用?

講真我到而家個心情一樣係大起大落,有時睇到一啲電視劇係有關於出軌嘅,我就會發哂脾氣,心情低落!只要佢遲返或睇唔到佢GPS,我就會懷疑!其實一啲都不好過,寧願離婚,一了百了!

子爵府

donutbmikako 發表於 21-1-31 18:22
有留意的,不過因為佢返工放工準時,而且返工唔多機會四圍走,所以我暫都相信佢的,不過有時返工總有機會 ...

你嘅情況同我一模一樣!

講真,我對佢已無咗信任,只要GPS佢離線,我都會諗係咪去偷雞?

要偷食佢可以出多部機放公司、可以請半日假食完G再返工,又或下午走人;講真自己又唔會日日check,食咗G你都未知; 總之一句講曬冇咗信任,乜嘢都會令自己不安!

子爵府

Youngherry 發表於 21-2-2 18:48
心同感受,長期折磨自己

其實我真心想原諒,但係始終有條刺, 真係做唔到!我都想有人可以幫下我 解脱!

首頁

尾頁

跳至