自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024勳章

「香港呆坐,日本風騷」
一係醫學奇蹟,一係有人講大話
你信邊樣

水晶宮

2024勳章

shelliemaymayma 發表於 24-2-8 23:34
佢練波果日有講有笑,又有同癌症兒童影相,係星期日先唔想比敏感人士抽水握手宣傳,美斯佢全家仲要入美籍 ...

所以佢講個咩受傷云云,其實係講大話?

水晶宮

2024勳章

shelliemaymayma 發表於 24-2-8 23:48
大家好下落,唔通話今次收既錢其實唔夠我出場,咁呀

你承認佢講大話就好
所以葉劉琴晚才講嘢,批評佢嘅「謊言和虛偽令人厭惡」。無講錯

水晶宮

2024勳章

美味 發表於 24-2-9 01:11
總之西人永遠是對的,無論西人點對佢都會諗啲理由合理化係因為自己問題,對住哩啲咁低賤嘅人,根本溝通唔 ...

呢啲叫跪族

水晶宮

2024勳章

真相大白!唔係咩平plan唔包美斯,合約寫明包美斯落場45分鐘

Tatler Asia周五(9日)下午發稿,表示:「希望為香港帶來一場世界級的足球賽事,但最後卻事與願違。國際邁阿密在合約中承諾球隊中的著名球星美斯(Lionel Messi)、佐迪艾巴(Jordi Alba)、布斯基斯(Sergio Busquets)及蘇亞雷斯(Luis Suárez),若非受傷需要上場作賽45分鐘。可惜最後國際邁阿密通知我們美斯及蘇亞雷斯因傷缺陣。 」

原文網址: 美斯風波|主辦方Tatler Asia宣布退回一半款項 收入逾1.5億港元 | 香港01 https://www.hk01.com/article/989698?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊