跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 美素佳兒(美素力,美素樂,美素高)媽咪會

各位媽咪,

我個仔都係食美素佳兒大,現在食金裝美素高(3號).
希望在此可以得知美素佳兒資料.

現在出面藥房做緊,買一罐900克金裝美素高(3號 or 4號)加$29.9 換400克金裝美素高(4號). 有d藥房有買一罐900克金裝美素高(3號)再送多6包30克試用裝.

男爵府

rl2999,

我在藥房買是$109/罐(900克),於是我叫我奶奶去買了3罐.
我多數等有特價及有奶粉送先去買.

男爵府

kayiu626 ,

Hi, 我個女初初轉食美素力, 唔知點可以同RubyLee訂
號奶.
thank you

男爵府

Tora,

HI, 我個大仔食到1歲幾先轉美素樂, 現在細女都係食緊美素力, 我都會等過完年睇下點先同佢轉美素樂, 到時我個女有9個月啦.

男爵府

hello 各位,
我個女都係食美素高no.3.

wandyfok,
粉嶺名都的國城有counter, 平唔平呀, 請報料?

男爵府

wandyfok,

死啦,我在邊度睇到”國城有counter”現在揾唔返添.
如果平,我想過去買添.
萬寧每月的第一個星期二,用option card買野會有95折????我真係唔知,下次我會記住.
你點知我想要a+4號送的書仔???現在唔駛了,原來我同事個仔都係食a+, 果日佢見我拎住罐奶粉講開先知. 他話會去買多罐奶粉, 但唔知他記唔記得, 唔記得就算了.
我都thank you 你.

男爵府

wandyfok,

好似係係呢度前面唔知幾多頁睇到.轉個頭我又唔記得了.我d失憶症愈來愈嚴重. :-(
其實本書仔好唔好?如果唔好我叫同事唔好買奶粉.

男爵府

wandyfok,
咁明日提一提我同事先得.

寫道:
heiheima咪,
忘記佢啦!再有counter先再報料啦!套書都幾好架,中英對照,細細本硬皮書咁囉。

男爵府

wandyfok,

記得有counter通知聲, 等我放工可以過來.

男爵府

DonaldDuck,

有D 人話奶粉問題, 我問過醫生, 佢又話唔關事, 我大仔都係飲美素力至美素高大沒有濕疹, 細女都係飲美素力但佢濕疹幾嚴重. 我都諗過轉日本奶粉和光堂, 又唔知好唔好, 到現在飲美素高了, 我都未同佢轉, 睇下飲了美素高D 濕疹會唔會有好轉先決定轉唔轉奶粉.

男爵府

我兩個出世時都是6磅半.
My daughter: 24 lb @ 15 months
My son: 40 lb @ 4 years

男爵府

Re: Help

selina1109,

我想問問, 你仔仔專了美素樂 or 美素高而痾???

男爵府

Re: Help

selina1109,

thank you!
因為我個女一轉食了no.2 就痾, 食足3個月就痾足3個月, 是食一餐痾一餐. 初初我以為出牙, 所以痾, 但牙仔已經出了來, 都痾,我 就轉食no.3 就沒有痾, 真係唔知關唔關奶粉事.

男爵府

[size=x-large]各位,
今日開始, 萬寧買滿$20 bb

男爵府

wandyfok,

唔駛多謝,大家bb都係食美素佳兒.
都係我朋友報料比我,我先知.

男爵府

[size=x-large]各位,
有沒有去萬寧貨. 萬寧買滿$20 bb

首頁

尾頁

跳至