自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 我想買nds, 請問邊到平?幾多錢?

boey :
你湊夠人未呀??可否預我1部,湖水藍咩價錢 ??
仲有無我電話? thanks !!
no.4

大宅

咁整個List訂購好嗎, 寫清楚數量, 顏色同交數地點.
白色 和 粉紅色 $1150 一set
黑色 和 藍色 $1250 一set
全新美版水貨,包 R4 、1G咭、保護貼、3腳火牛
5部以上每部平20元,地鐵or火車沿線交收,其他地方都得,but屯門元朗就唔到
保養方面:佢話7日內有壞 & 死點包換(不包括人為損壞),7日後可代拿回去代理保養要比錢

1) oiyau2005-------白色 x 1(葵芳)
2) danielmama------白色 x 1(九龍灣)
3)boey --------------白色x 1 (荃灣)
2) no.four------------白色 x 1(九龍灣)

大宅

boey > please check pm

大宅

我唔知ga,我都係搭單咋,boey答o左你la!!
話時話boey知唔知"r4"裡面大約有d咩game,thanks!!
如果你唔買,又要你特登幫我o地contact,好似有d唔好意思。

QUINCY121HK 寫道:
NO.FOUR,
1.) 包唔包埋遊戲????
2.) 如果整機...要比幾多錢架????

大宅

boey > 我係遊戲機白痴lai ga 麻煩你幫我問o下佢可唔可以幫我入埋games,
最好有10零20隻,&最最緊要有cooking mama ,mario賽車 ,sonic & gundam,thanks !!!!!
如果要$$$,大約幾$$$,of course最好唔駛la!!!!! [size=medium]c9特技又lai la
其實我o地而家買成20部,係咪可以送d games俾我o地呢

大宅

cherryma>如果時間,地點夾啱,我借張咭你試機咪得law!!
cherryma 寫道:
[quote]
boey 寫道:
3Q你 maymay~

cherryma,
咁我幫你寫底"不要開咭"

但係佢會唔會借張卡我試機呀?[/quote]

大宅

boey > check PM please

大宅

maymay88 > 我都想要機套,可否post 條link 俾我,thanks !!!

大宅

boey : 我o岩o岩先溫哂書 但係睇到個頭有d wing wing o地 ,我都係之前一樣"白色",想確定係咪幫我入埋games呀 另外我舖頭個電話係咪=亞pit個手提千萬thanks !!!
你個囝做mug要打石膏呀???無咩大礙呀???真係辛苦你!!!

大宅

係呀!!係呀!!再要加埋對眼咁樣!!!!
QUINCY121HK 寫道:
NO.FOUR,
是米甘.....

大宅

咁而家即係自己同crystal聯絡&落ORDER, 跟住"响"bk會員就有"電視框",係咪咁呀???

哎吔!!聽到都肉赤呀 :cry: 叫昊昊仔暫時唔好再亂郁LA,唔係佢亞媽會好辛苦呀!!!

[quote]
boey 寫道:
亞四,
唔好意思呀! 因為太多媽咪都想自己落去買,所以我同 crystal 傾好post個地址出來,去到話係bk會員就會有"電視框",佢會幫你入埋game的,crystal 同亞pit係同一間鋪的,但我

大宅

我知我醒,不過下次唔好咁誇la

咁就good boy la!!
[quote]
boey 寫道:
全中,亞四你好叻呀

你放心佢都得,佢都唔肯落地,最多坐係梳化攪野,佢手

大宅

mander888 >
[size=small]係呀,我有2個排骨仔,仲要係小魔怪+食$$$怪混合體。
boey 寫道:
我答~我答亞四兩個仔 [quote]
mander888 寫道:
NO FOUR
我都係4口之家
有二個女呢
你呢
[/quote]

大宅

kiukiu > check pm please

大宅

Jmum > 唔聲唔聲你都整部。
Jmum 寫道:
[quote]
boey 寫道:

去到記得話係babykingdom會員先有以下優惠的~

- NDSL主機
- NDSL R4 燒錄卡
- G Micro SD
- icro SD 專用 Card Reader
- icro SD 專用 Adapter
- 本地專用220伏特變壓器
- 保護貼
- 30款透明或水晶硬膠盒-任選其一

頭先啱啱響 GAME 太郎買咗部黑色,因趕住走,冇問清楚果位哥哥仔,唔該我想問吓几個"低能"問題:

- NDSL R4 燒錄卡 (係咪 = 有 game 果張 card ?)
- G Micro SD (係咪 = 響印有 R4 盒入面好細張嘅 disk?)
- icro SD 專用 Card Reader (有)
- icro SD 專用 Adapter (係咪 = 跟机日本用 adapter ?)

因我之前買果部係行貨,冇咁多嘢跟,另外響另一topic (by crystal) 見有人問耳筒,セ有耳筒送嘅咩?

Thanks!!

[/quote]

大宅

我都唔係好知ga,不過好似係咁 :
NDSL R4 燒錄卡 (有呢張咭,先可玩到download game)
1G Micro SD (d games 放係呢張咭)
micro SD 專用 Adapter (原裝果個係110v,香港唔用得,呢個係220v香港啱用的)
Jmum 寫道:
[quote]
NO.FOUR 寫道:
Jmum > 唔聲唔聲你都整部。

No.4,

係呀,我巧耐冇上 bk 蒲,一上返嚟就見有好嘢介紹! 我仔有一部好耐啦,呢部買比自己玩架! 阿仔果部係行貨,冇包乜乜乜 card,所以要問吓d "低能"問題 !你答5答到我呀 [/quote]

首頁

尾頁

跳至