跳至

首頁
12345...9

尾頁

男爵府

Re: 02年四月馬戲團

1212旺角會所遊戲日(下午3:00開始)
1. 承媽 + 承爸 + 承承
2. 丸媽 + 丸丸
3. 維維 + 畯晞 + 晞爸
4. 瑤媽 + 瑤瑤 +瑤爸
5. 心媽 + 心心 + 心爸

男爵府

[size=x-large]Christmas Party 又黎啦

[size=large]建議日期
12月11(六)
12月12 (日)
12月18(六)cacalam(am/pm)
12月19(日) - WY(am/2A2C),cacalam(am/pm)
12月25(六)
12月26(日)
12月27(一)cacalam(am/pm)
2005年1月1日(六)cacalam(am/pm)
2005年1月2日(日) - WY(am/2A2C),cacalam(am/pm),承媽(pm)

[size=large]預計時間
上午: 10:00-1:00
下午: 1:00- 4:00
[size=large]**要視乎大家決定的場地,有否此時段租用[size=large]**

[size=large]建議地點

[size=large]報名人數

[size=large]截止報名日期12月13日(一)晚上

男爵府

1212旺角會所遊戲日(下午4:00開始,不BB招)
2. 丸媽 + 丸丸 + 丸爸 + 丸哥
3. 瑤媽 + 瑤瑤 +瑤爸
4. 心媽 + 心心 + 心爸

維維 + 畯晞 + 晞爸<---呢家放咗飛機LU...... :evil:

男爵府

1212旺角會所遊戲日(下午4:00開始,不BB招)
2. 丸媽 + 丸丸 + 丸爸 + 丸哥
3. 瑤媽 + 瑤瑤
4. 心媽 + 心心 + 心爸
5. 毅媽(仲有小葵) + 毅仔 + 毅爸 <--起到身的話就到

維維 + 畯晞 + 晞爸<---呢家放咗飛機LU...... :evil:

男爵府

呢期承少返咗學之後學識咗好多嘢!
佢以前頑皮時,我只要用我對死魚眼啤吓佢,佢就會頭耷耷咁扮晒可憐,呢期唔知幾時學識,當我啤住佢時(尤其俾我抱住佢嗰陣),佢居然搵兩隻手指插我對眼 :evil: !
今日我去學校湊仔放學,佢細個d個班主任一見到我,就好興奮咁話我知佢今日玩認字時,第一次對住字咭讀出字咭的字,而字咭上的字是'爸爸'!另外當我同佢拾車返屋企時,承少忽然拎起個書包,指住書包背面張名牌上的名子,一個字一個字指著讀:潘旨承,還讀了兩次呀! :lol: :lol:

男爵府

yoko媽,
唔係我唔想俾字咭佢認,事實上係承少唔合作o既時間多過同你合作o既時間,而且又好硬頸,所以好多時對住佢都好頸痕o架!不過至少有一樣優點,就係園長話佢好善良,未見過佢發脾氣(我估事實係承少唔敢嚮學校發脾氣),所以氹得學校的老師和嬸嬸都好錫佢啫!

男爵府

你地依家得閒嚮屋企同d細路玩咩o架?

我最近買咗間屋仔同傢俬俾承承,等我遲d得閒可以同佢玩多d想像性質的遊戲.因為言語治療師話佢d想像比較差...... 另外我有諗過好唔好買個bb公仔俾佢玩,不過...... 佢爸爸好似唔多贊成~~~

男爵府

尋日湊阿仔放學時見到佢個園長,園長話我知次次佢蹲下來對承少打招呼,承少就會走上前攬住她,跟手--->爬上她的膝蓋上要佢抱...嗲到暈!

男爵府

琳媽,

煮飯仔同屋仔都有買,不過要等我返埋工返埋下個禮拜二之後,執番好間屋至可以拎出嚟! 因為依家成間屋好似狗竇咁 ,返咗工無時間執.......

男爵府

cacalam 寫道:
承媽,
妳買間豪宅都唔出聲

使乜講,有三層覆式o架!厲害呢! :lol: :lol:

男爵府

琳媽,

琳琳依家返學未呀?幾時會返學呀?

男爵府

琳媽,

承少不知幾like返學,又嗲到園長老師同嬸嬸不知幾鬼錫佢,佢返咗學聽班主任話多過聽我話呀!

男爵府

晴媽,
我尋日同阿仔去咗反斗城買咗個公仔,返到屋企拆咗俾阿承玩,佢抱咗兩o野,用隻手指'撩'咗個公仔對眼兩吓,跟住就推開個公仔啦! 不過夜晚食奶時我同佢講:bb食奶,承承又食奶,睇吓邊個乖d先,佢跟住就好乖咁食晒枝奶.我話你錫吓bb good night kiss啦!佢錫咗一啖之後就推開個公仔,我錫佢又唔係幾likey呀!

男爵府

琳媽,
咁你係唔係做咗全職媽咪呀?

[quote]
cacalam 寫道:
[quote]
lam's-mother 寫道:
cacalam,

我依家無工人, 辛苦就辛苦d....不過, 好 happy 呀.....因同恩恩 close 好多 而恩恩就大

男爵府

各位,

我在30/1/05搬屋呀!今次會搬近d阿仔學校,過年前如果執好屋的話就約吓你地團拜呀?好唔好呀?

macaw,
休息多d呀!上個禮拜日我終於無入柏麗灣,我老公單拖去,所以無call你.睇吓遲d再搵日探你呀!

molly,
我搵你唔到,皆因你的電話我試過打幾次都話無呢個人,唔知我係唔係入錯了......

男爵府

你們好呀!
我又可以蒲吓頭啦!由預備搬到-->搬屋-->搬完之後執屋,整個個程完成了三份二,最後程序未完成,不過算是有模有樣,我就只剩番一副殘樣,30號搬,由28-1號每日只睡四小時,幸而阿仔要返學,如果唔係真係唔知點死啦!
今次搬完希望呢樹會住耐d啦!

睇吓你地有無興趣上嚟企吓?!(你地知我唔係好多椅俾人坐o架啦!)

男爵府

macaw,

唔係呀!係搬咗去土瓜灣家計會附近,d lift要自己用對手拉開o個d呀!

molly,
慈喜晒呀!希望少爺仔生生性性,聽教聽話.

caca,
承少著番一歲唔夠時著開o個件,即係張大頭相o個套.

男爵府

我想請問吓各位眼觀四面,耳聽八方的靚太太們,

你地知唔知除了日本外,在香港邊樹可以搵到一隻約有70cm高的短毛miffy呀?我家承少好喜歡呢隻兔,佢去親我個friend屋企,就入去我個friend個女間房樹搬隻miffy出嚟,一直攪到走為止都幾乎唔肯放手,我個friend個女又好喜歡,不肯割愛,而呢隻o野係我個friend個細佬去日本買返嚟o既......,所以睇吓你地有無人在香港見過呀?

男爵府

唔該晒大家姐阿媽!

今日阿仔學校華服日,朝早同佢著d中國服返學,承少可能以為唔使返學去街街,一上校車就扭計, ......

另外,我都估我同佢一齊返學校睇佢表演,佢一定扭計,於是俾佢如常搭校車返學,我就遲d至出門口,去到學校我都儘量躲在一角唔俾佢見到我,點知都係俾佢見到,以1秒光速由同學身邊跑過我身邊鉗住我....... 終於都表演唔到啦!

男爵府

各位,
很久無見呀!見到你地d細路個個都咁叻,真係好開心呀!

貞貞,
小心身體呀!養精蓄銳準備照顧兩個化骨龍呀!

承承依家返咗學之後都好有進步,都開始肯跟吓人口水尾講o野,最叻係唱auto reverse版ABC因為最尾兩句唔知點解會自動唱番abcdefg....... 同埋最自動自覺講:睇呢個......(拖住佢老豆隻手,想佢開個放了dvd和vcd的case),同埋講:all 核s (其實佢係想講thomas)......

首頁
12345...9

尾頁

跳至