跳至

首頁

尾頁

大宅

係啦.. 公公都問我洗唔洗買...我又無叫佢買..今晚返去問下先.
逸晞媽媽..逸晞係唔係d班架? 卓然好似有講過佢個名. 不過我唔sure...卓然有上英文堂.. 不過其他因為無時間唔上啦

大宅

凱晴媽媽. 我無買cd 呀. 所以唔知. 另外卓然 早上要去上水學野. 放學去政藝舍學英文. 所以都無咩時間去學其他野lu. 其他既時間都係我同佢去上水個公園(vienna隔離)玩..

大宅

嗚嗚嗚...卓然要既係最細碼... 一早就話估唔到要咁細.. 所以就無帶過黎... 要去攞. 但係最細要手都係長. 所以要自己縫反先得...

大宅

天日好凍呀.. 要著冬季校服.. 不過校樓未有..都唔知天日點算好...

大宅

好有興趣參加星期三既講座. 不過又係下午1~2. 好難就時間.. 請假又煩...唉..

大宅

卓然話個盒唔要架wor.. 唔知真定假呢..可能係唔洗帶返個盒返學校...我都請左19 & 20 不過我想聽點處理小朋友講大話既talk.. 唔知點好呢...今個月請2日. 我自己又請3日去trip relax下. 再請. 就死啦..20號問下其他家長. lor 下資料...我應該請唔到假

大宅

多謝你呀!一定要請教下!
係呀,卓然成曰都同啲同學一齊放學。有的同學等卓然架。係唔係細粒啲呢?
記得去百佳影相交工課,同入20呅入八達通。

大宅

凱晴媽媽, 唔洗擔心. 交左都無用架. 我有帶返學. 不過原風不動咁攞反屋企. 今日又再帶過.
星期二要交洞洞板, 閱讀報告.

大宅

係啦..我又記錯左啦... 大頭蝦.. 哇..凱晴唔叻.. 有手推車玩具... 如果比係卓然都話自己有.. 不過我地其實無呢. 我都唔明點解卓然會張呢啲事都搞錯晒...

大宅

天日大約1點見兩位啦...

大宅

凱晴媽媽,見到你啦。因為有細路係到所以無同你傾下。星期四見到我幫你地影下相啦!

大宅

凱晴媽媽,我見到你架,星期四卓然病左,星期五先返。凱晴係唐詩組。而唐詩組有兩個凱晴,兩個都好靚囡。另一個凱晴係c班。以前同卓然一齊讀n班。我都唔知唔比影相。觀完課好開心!

大宅

我都睇左啦,又真係幾得意。卓然係巴士入面行下行下。我諗佢一定好開心。係學校卓然都好多要求。等我都打電話返去問下先。我觀完課都係覺得女仔比較叻啲!

大宅

星期四同星期五都唔洗返學,有哞做好呢?

大宅

我都accept 左啦.. sorry 呀.. 公司太多野做啦.. 我都唔知點做好... 我請左假..不過只係同太太一齊去saba 玩下.. 卓然留係家中..睇實細路

大宅

下星期六既聖誕天倫日, 係唔係指天日dec 5? 我都唔知tim? 我想問下. 其實生日會星期五. 係唔係唔洗交功課架?

大宅

知道啦... 唔該晒...

大宅

我想問下呢個星期日點樣參加慈善步行架? 個日可唔可以報名呢?

大宅

哦..原來係之前既.. 可能我又miss左..
個xmas 假期咁長. 唔知做咩好呢?
有咩節目可以安排下呢?
我想比梓亨去學下畫畫..不過佢筆都未識'jar' 我見佢成日係屋企lor住支畫筆係到畫.. 好開心咁. 好唔好比佢去玩下呢?
卓然因為比細老煩. 所以自己走左上飯台自己坐係到玩... 唉.. 一係無交流.. 一係就打交... 無晒計

大宅

凱晴媽媽: 咁你要post d 相去facebook到睇下啦...

首頁

尾頁

跳至