自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

我都係9月到期...佢地打黎話最平都係158 100m+電話線 (唔包增值服務) , 已經係最平...$99做唔到
如果有成功續約的sis可唔可以比埋你a/c no 我呀 , thanks!!

大宅

原帖由 魚肉 於 10-7-25 21:48 發表
我9月約滿,早幾個月都係咁打黎叫我續,初初$168(100m+電話)跟住$158,$148,到上2星期做到$128(100m+電話),咁我都話要考慮下先,不過諗諗下個價都ok,但係我又想再講平d,仲有,而家用用下,成日都斷線,仲要一斷就幾個鐘,都 ...

你呢個價都ok喎...想問你個電話包唔包增值服務呀?? 失呢幾日都傾緊..但佢offer係158 (100m+電話 - 唔包增值服務) , 我原先諗住都算啦..費時轉黎轉去...但見你個offer都ok...你介唔介比你個a/c no 我呀 , thanks!!

大宅

佢地死都話做唔到...最平162 ,上網100M+電話 (包來增值服務) ...我都唔知點...我月頭就夠期...都唔知交唔交CUT FORM , 我又驚交左CUT FORM無人同我再傾繼約就真係企左係到

大宅

原帖由 77777 於 10-7-26 15:50 發表
我如果同佢傾成169包3樣加一個電視台就會報上來...

好呀~~等你好消息

大宅

原帖由 77777 於 10-7-26 22:02 發表
hi sisters,

我傾完啦, 169包三樣, 電視41個台, 上網100mb + 電話(包增值服務) + free一個收費電視台, 早左5個月開始新合約....

嘩...你好叻呀...我月初到期但仲未傾到...你可唔可以pm你個a/c比我呀 , 唔該
另外,電話增值服務方面有無包拒絶無來電顯功能呀

大宅

原帖由 瑪利2006 於 10-7-27 01:49 發表
77777:請問能pm我說你的a/c嗎?若沒有推薦,能做到嗎?剛剛有人pm我,說可以給我推薦,要收500,

我都收到 500除返12個月=41.6 , 如果99+41.6 = 140.6 洗咩推薦喎

大宅

原帖由 77777 於 10-7-29 14:54 發表
有, 有拒絕停止示号功能...

收到啦,唔該晒

大宅

我係昨晚都續左啦,原先打開比我個SALE死都話無169 (電視+電話+100MB) ,我比埋77777 個A/C佢竟然話無呢個A/C
咁我咪話諗諗先...跟手打比77777個SALE 因為佢收左工所以叫同事覆...佢同事好快就覆我offer續約169 TV+上網100MB+電話(包增值功能) - 我續左啦8月1日生效
另外因為我原先用緊佢個高清解碼器如果繼續用就加多$20 , 唔用就要去門市換返一個普通既機頂盒 , 我諗緊加唔加好, 佢比我諗一日今日再覆, 都唔知加唔加好

大宅

原帖由 77777 於 10-7-30 12:11 發表
我有多一個free的電視台, 叫佢free埋個高清解碼器啦, 同我個sales傾啦, 佢唔肯, 唔鬼同佢簽law...

佢地唔肯...我簽左啦...因為我無時間啦...我9月初到期...我一係依家交CUT FORM一係續約...唔如果唔係過左一個月通知我要全部交正價...我計過全部正價要4XX , 我費時煩所以續左啦, 佢比我全頻道不過要去換返個普通既機頂盒, 如果用高清解碼機就要比多$20 (因高清機頂盒唔支援睇晒全頻道所以會得4X幾個台睇 ) mouth:mouth:" />
但加唔加呢$20我有一日時間決定囉...我依家仲諗緊...如果唔加就要買多個高清機頂盒返屋企...我又唔想再駁多部機... 本身我無睇佢D台...想問下其實有咩睇??

首頁

尾頁

跳至