自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

Re: 煲劇討論區-續帖3

BBChu,
我都睇晒"新娘18歲"啦,我覺得好好睇,睇得好開心,幾好笑劇情又唔拖,好鍾意大叔由唔係幾愛到好深愛個老婆,好sweet (我比較鍾意大叔"新娘18歲"個look)
BBChu 寫道:
小詹
我睇完"新娘十八歲"啦! ok啦! 我尋日睇左小小smile again, 點解李東健又瘦成咁呀!

男爵府

好媽媽勳章

mame_susanne ,
快d去換啦,呢套幾好笑幾好睇架
[quote]
mame_susanne 寫道:
本來想睇"新娘18歲"第三隻dvd...........但原來無

男爵府

好媽媽勳章

monmonpupu,
我覺得一d都唔悶呀,一開始我就覺得"春日華爾茲"好好睇,我好最意
monmonpupu 寫道:
nz

我都覺得'春日華爾滋'好睇, 點解初初你地個個都話悶
不過徐道營個樣就真係麻麻

hehe~另外, 多謝你讚monmon靚仔:mrgreen: [quote]
nz 寫道:
monmonpupu & BBchu:

你地好呀!我都有煲劇但剩係煲左'春日華爾滋',我覺得景靚,故事好,一的都唔差,唔知點解出面話唔好睇,真奇怪.

同埋大家唔好剩係叫pupu,'monmon'都好靚仔架!
[/quote]

男爵府

好媽媽勳章

睇完真的真的喜歡你,我就覺得ok啦,演員都做得唔錯,不過覺得唔駛34集咁多,可以刪減Eugene同柳鎮既婚外情,加多d同男1 兩個人既互動,應該會更好睇

男爵府

好媽媽勳章

muimuidog,
不是悲劇,有d笑位,happy ending
muimuidog 寫道:
[quote]
小詹 寫道:
睇完真的真的喜歡你,我就覺得ok啦,演員都做得唔錯,不過覺得唔駛34集咁多,可以刪減Eugene同柳鎮既婚外情,加多d同男1 兩個人既互動,應該會更好睇

請問是否比較悲劇類?[/quote]

男爵府

好媽媽勳章

hola,
我都想買一部呀,請問呢部機食唔食電呀,係差電定係入電池呢??因為我老公話呢d機好食電
hola 寫道:
我去豐澤裝過,千零蚊到啦~~幾好可隨身攜帶 [quote]
come爸嘩 寫道:
HOW MUCH???THANK YOU![quote]
hola 寫道:
我新部手提"步步高"DVD,之前睇唔到D碟,都可以睇到呀
[/quote][/quote]

男爵府

好媽媽勳章

hola,
唔該晒,去豐澤睇下先
hola 寫道:
係叉電,平時係屋企睇就插電睇,出街睇個幾2個鐘都OK啊 [quote]
小詹 寫道:
hola,
我都想買一部呀,請問呢部機食唔食電呀,係差電定係入電池呢??因為我老公話呢d機好食電

[/quote]

男爵府

好媽媽勳章

monmonpupu,
係咩??"一公升的眼淚"我買左都未睇呀,唔得我要快過tvb
你地有無留意tvb繼"女王的教室"之後係播"一公升的眼淚"呀

男爵府

好媽媽勳章

BBChu,
唔緊要,耐唔耐刺激下淚腺喊下係好既
BBChu 寫道:
我知"一公升的眼淚"好睇,但真係無勇氣睇

男爵府

好媽媽勳章

monmonpupu ,
我係"仙樂"買架,好似係$65
唔該, 有無人知"一公升的眼淚"幾多錢, 因為頭先打去永恒問佢居然話無賣喎 ?-( (我記得之前見過架, 唔通打電話佢唔話我聽)

男爵府

好媽媽勳章

各位, 快d寫名贊成啦!

lsyc
不如咁啦! 有十個人贊成妳做"精神領袖",這個封號妳就殺左佢口啦!

1. BBChu
2. monmonpupu
3. suki_c
4. 新幹線
5. cky05
6. hola
7. nz
8.小詹

首頁

尾頁

跳至