想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我剛剛沖涼前用排卵紙驗孕...點知係無...線...我係咪太早驗la,我上一次m係2月11日...今日第二十四日...我大慨二十八日來一次 m....排卵日係2月23日或是24日...那我是否今個月又係唔得了...

複式洋房

好多謝姐妹們的熱烈回應...有可能我太緊張了... 今日早上又用排卵紙...驗一次...結果也是一樣!無線!我真的好down...今日返工都無咩精神....我係做幼稚園老師...一天到晚都見到好多得意的 小朋友...心情更加複雜...d同事..家長日日問我幾時要生...我就會說...快啦怏啦!或者講我中年輕得24歲(今年25)唔急...其實心中就真的很急...以加想辦法放輕鬆心情...今個月係第五個月了!如果再嘗試二個月無中...我想做iui...其實我會唔會太做早iui...????

複式洋房

原文章由 shirleyauhc 於 08-3-8 22:09 發表
我同你period date一樣,2/3我check到bingo啦,仲睇埋婦產科照埋tim,不過我今日小產左lu!~

why小產左...你有無好d呀!定係你著床唔好...那你要 多休息呀! 星期五我有去看醫生...醫生說最快也是驗血知道...但他叫我不要浪費錢LA..佢有開黃體素比我...叫我如果下星期四M沒有來再去驗...我自己又沒有勇氣驗...順其自然...今日第二十八日了...感覺M小姐快來!

複式洋房

原文章由 rr101305 於 08-3-9 20:14 發表
黃體素用黎安胎家??

好似係呀!黃體素係令你著床更好...因為著床時...最需要是黃體素...

複式洋房

原文章由 pochacco_ch 於 08-3-9 21:07 發表
appleleelo,
我今日day30....m小姐仲未到,我啱啱都有用d仔排卵條玩下,有線啊!不過唔知會唔會係m小姐就黎呢(好似m小姐就黎都會有線架喎!)....算唔算深色呢(附圖)........

1)http:// ...

哈哈!恭喜你呀!你應該是bingo左...你一切 要小心...多休息呀!...

複式洋房

原文章由 rr101305 於 08-3-9 21:53 發表

係咪同醫生講, 佢就會開俾你??

係醫生直接開比我呀!...叫我食黃體素la...你可以問下醫生呀!大部份都會開比你

首頁

尾頁

跳至