自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

張家怡中醫診所,我同阿仔都睇開佢,睇咗幾年,但就勁多人,而且冇預約,你要早好多去拎籌(起碼要等一粒鐘或以上,有時要兩粒鐘)

地址: 葵涌廣場一樓B01A
tel:2561 8599
佢有fb,會喺嗰到post大約等幾耐

子爵府

回覆 anracing 的帖子

濕疹我冇睇過,我仔係睇氣管,不過我見好多濕疹嘅人都睇佢,我覺得你可以試吓,而且佢哋收得唔貴

子爵府

anracing 發表於 16-8-15 14:34
好丫,唔該晒
請問幾點開始派籌

佢未開診已經有一大班人喺門口排,如果你係早到等佢開門,你可以問問門口附近排隊嘅人邊到到隊尾(通常排喺有公家椅坐嗰到)
另外提提你,登記要比$100先,會喺藥費到扣返,跟住佢會比個籌你,上面有寫時間,你跟返個時間去診所門口/附近等叫就得,佢哋門口都會有個時間牌喺到顯示睇到邊個時段嘅籌

子爵府

回覆 anracing 的帖子

另外如果你有濕疹,可以試吓用平凡媽媽嘅產品,佢哋產品係全天然,我同個仔都係用佢嘅肥皂沖涼,你可以去佢個fb到了解下
https://www.facebook.com/%E5%B9%B3%E5%87%A1%E5%AA%BD%E5%AA%BD%E7%9A%84%E8%82%A5%E7%9A%82%E6%B3%A1-1383142175264611/?fref=ts

子爵府

anracing 發表於 16-8-15 14:49
麻煩晒你,好詳細唔該晒

唔洗客氣,希望幫到你

子爵府

回覆 tempooo 的帖子

我睇開係$40-$45,另外佢有分繁忙時段同非繁忙時段,非繁忙會便$20(係總數,唔每劑藥),你想知清楚d最好打個電話去問,我怕答錯你

子爵府

回覆 ernniechow 的帖子

我當初係同個仔睇張國寧先,即係佢爸爸,嗰時好似係一,三,五係佢爸爸睇,二,四係仔睇(太耐,詳細已經唔記得),但我覺得佢爸爸好似持住自己有經驗,唔多問診,得我自己喺到講,講完就開藥方叫我拎藥,我問佢阿仔好返後需唔需要返嚟調理身體(佢有哮喘),佢竟然答我"你鍾意可以返嚟"
最後我個仔轉咗睇張家怡先好返,跟住就睇足佢三年,幸運地阿仔哮喘慢慢咁好返好多,今年直情冇發過,但我真係好有恆心咁長期同佢去覆診,中途冇乜斷過,我真係付出咗好多金錢同時間喺佢間診所到

不過中醫係要睇吓夾唔夾到自己自己,我仔仔夾到,可能其他人又未必得

首頁

尾頁

跳至