跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由 toffeebaby 於 08-12-1 23:18 發表
報到

報個到先!!!

大宅

原文章由 大臣子 於 08-12-14 20:23 發表

haha~
sorry ar~
唔該哂妳更正番~

未生既你地,緊張嗎?我就好緊張了,因可能係第二胎,知道有幾痛,所以特別緊張!!!

大宅

原文章由 大臣子 於 08-12-16 23:12 發表

我都係la~

我都係咁,哈哈

大宅

原文章由 大臣子 於 08-12-18 00:47 發表

禁得人驚
不過都好有c6陪...
唔係實嚇屎~

聽到都有d得人驚,希望到時我會順順利利啦,我都想快d生,但又好怕痛,唉......

大宅

原文章由 大臣子 於 08-12-19 18:16 發表

haha
都好過訓訓下覺ar

大家依家有無時不時肚痛呀,我就有了,仲有多左好多黃色既分泌物呀!!

大宅

原文章由 snoopybk 於 08-12-24 21:49 發表
大臣子, 你阿b同我阿b一樣唔願出黎. 希望係趕及41wk前生,催生真係好慘,我而家想起來都流眼淚

得返我地幾個未生呀!!

大宅

原文章由 LAMSON媽 於 08-12-24 22:46 發表

得返我地幾個未生呀!!

點解無晒人既,個個係咪已經生晒了,唉......我個細b仲未出世呀,我上胎係比預產期早一日嫁,點解今次都仲未生得既,搞到我好緊張呀,我會唔會做1月媽咪呢??

大宅

原文章由 mandymsw 於 08-12-30 22:48 發表
好有同感~~

我想我應該都做唔到12月媽媽了,因我肚裡面個細b仲未出世呀,我同我老公都好想佢快d出,我老公依家仲要放緊假,唉.......失晒預算了!!見到你地個個都生左好開心,希望我都可以快d生啦!!

大宅

原帖由 elainelo 於 09-1-2 08:13 發表
Name-------EDC----仔/女--DOB---開刀/順產--重量
hippo126--18/12----仔----7/11---開刀--4磅
cactiw------05/12---女----21/11--順產--2.515kg
toffeebaby--08/12--仔----21/11--開刀--2.605kg
JoanneChow-13/12-- ...

Name-------EDC----仔/女--DOB---開刀/順產--重量
hippo126--18/12----仔----7/11---開刀--4磅
cactiw------05/12---女----21/11--順產--2.515kg
toffeebaby--08/12--仔----21/11--開刀--2.605kg
JoanneChow-13/12--仔---25/11--順產---3.22kg
kayingivy----07/12--仔---02/12--開刀---5.8磅
××香子*---09/12----女----02/12--順產--3.475kg
HappyNicko---09/12--?----03/12-?--?kg
mandymsw--12/12--仔---04/12--順產---3.09kg
Joeff--------05/12---女----08/12---開刀--3.35kg
bbgmama--16/12---仔----09/12--順產---6.9磅
jutaubing---15/12---女--- 13/12 --- 順產 --- 3.48kg
nickmimi---17/12---仔--17/12--- 順產---8.9磅
cqmama---20/12---女---17/12--- 順產---2.545kg
snoopybk---08/12--女---18/12--- 順產---3kg
carrie720--26/12---女---19/12----順產--3.055kg
moyochan-19/12---女--22/12----順產--3.71kg
elainelo-----29/12---女--19/01---順產---2.56kg
lamson媽-----29/12---女--01/01---順產----2.98kg

首頁

尾頁

跳至