懷孕前後

跳至

首頁
34567...20

尾頁

大宅

哈!我哋做咗偵探,當時人仲未知我哋祝福佢添!

大宅

大宅

hapig, Beku, Apr20,2007,
其實係可以click到個人名,跟住會見到佢發表過咩嘢主題同回覆㗎!
因為有時見d姊妹無上黎,想知佢地近況,所以咪click黎八八lor!
我上次小x都係咁樣比heygirl發現咋!

大宅

superpiggy,
你近來又點呀?我諗住今次m小姐走咗就再去搵林ec哦,同埋試埋哩幾個月,唔得就收工lor,老公成日話不如e+就收工喎,成日話驚我辛苦。

Belle_Piano,
都明白你地一見流啡真係好勁擔心哦!不過既然size都OK,仲有心跳,你唔好諗太多搞到自己心情唔好喇,惟有多d休息,聽吓歌仔,放鬆心情啦!

大宅

Oh!Baby,
靚靚老闆娘! 你都係老闆啵!
你得閒又黎搵我傾吓偈啦,你走咗我至靈機一觸諗起點解我同你同樣睇周醫生會咁唔同呀!我諗我係睇婦科,你係睇不育,所以嗰陣我咁快有得睇lor,因為嗰陣我係想睇吓小x後,入面仲有無問題同檢血啫,所以佢無建議我要做d乜lor!迷底終於解開喇!

verytired,
好耐無見哦,近來點呀?

Heygirl,
唔好慶...唔好慶...身體要緊!
我見我亞媽對個工人衰都慶啦,我話比個生果佢食亞媽都打晒眼色話唔好呀,真激屎!:;pppp:

大宅

Oh!Baby,
我都贊成順其自然㗎,除非真係試極都唔得啦,既然你都話之前唔夠十足認真試,咁試埋今次至算lor,記得放鬆心情喎!

heygirl,
上星期我同老公同個熟客傾偈,佢有個三歲嘅女,嗰陣睇住佢大肚到e+lor,不過佢成日話後悔生咗喎,仲話有得揀就會叫人唔好生呀,因為佢個女激到佢死死吓,勁百厭喎!之後老公都話驚驚哋,都驚生咗會後悔喎,我又覺得睇你點教lor!不過相信都好難避免有時真係會激氣哦!你自己都唔好激氣喇,唔好太緊張,免得激親自己呀!

大宅

Heygirl, Beku,
係呀,真係生又難,教仲難㗎!所以我咪用哩個做藉口,有同無都各有長知處,等命運安排lu!

hapig,
唔好話放棄住啦,你無我咁老掛!

Oh!Baby,
我哋洗唔洗整番支波波酒先呢!

大宅

Oh!Baby, Q4,
我哩個星期日出唔到哦!我都想買,我見到尖咀有得買,打埋電話去,有個韓國人聽電話添,好彩佢識廣東話啫!佢話一個都有得買喎!要上樓㗎,尖咀係咪方便d呀?

大宅

Oh!Baby, Q4,
咁Oh!Baby咪無得飲lor,我出唔到唔緊要啦,你哋出先 lor!

Oh!Baby,
或者我哩兩日約你出尖咀買呀?

大宅

喂!又打電話問過 ,$65咋!抵!近海防道,上樓。
星期一至六:9:00-8:00
星期日:2:00-8:00

大宅

Oh!Baby, hapig,
星期六下午,我得呀!我諗住聽日睇林ec呀,咁我哋約星期六下午啦,pm大家講地點時間啦,好嗎?

Apr20, 2007,
你可唔可以一齊去呀?否則我PM你,比d資料你啦,不過我都未去過㗎,唔知難唔難搵㗎!

大宅

仲有無其他姊妹Join呀?都幾搞笑,約埋一齊去買酒!

大宅

Oh!Baby,
你聽日去睇林ec,咁咪可以約埋hapig一齊睇lor!三點唔晏喎!

Oh!Baby, hapig,
你哋星期六出黎買完酒,星期日又出,麻唔麻煩呀?抑或叫Q4幫你哋買星期日拎呀?

Q4,
又同你緣慳一面添,咁你自己買咗波波酒未呀?

大宅

我得呀!不過可以晏d就更好哦!

大宅

cmsfish,
喂,你在綫喎 ,聽日出唔出黎呀?

大宅

我得呀,咁Oh!Baby同hapig嘅行程咪要飲完tea至睇林ec跟住至去買酒lor?係咪呀!

Q4,
多謝你安排,不過你打咗時間同地點出黎,可能有好多人會黎點相,哈!

大宅

我要走喇,有乜變掛就留言啦!或者Oh!Baby你打電話比我啦!

大宅

好開心,聽日見哦!
今日我趕咗去林ec度,陣間有藥飲呀!聽日嘆完tea又睇吓會唔會陪你哋睇,或者返舖等你哋都得!咁e+係咪即係有四個人?
Oh!Baby
Q4
BBear
Concat

BoGut同cmsfish,你哋又會唔會出現?cmsfish你有我電話,再電聯!

大宅

係呀!尋日真係好開心 ,可以見到識咗好耐嘅姊妹,傾到好多偈,個個都好叻女㗎,仲可以一齊見到Toffeenut添!

Heygirl, BBear, BoGut, Beku and all...
下次得閒又方便的話要一齊出黎見吓面啦!
咁啱係我哋買波波酒途中,Toffeenut打電話黎搵我,我哋哩哩拿拿買完酒飛的去見佢呀!睇到佢囝囝d相,真係好得意同好靚仔哦,同佢老公一個餅印!

cmsfish,
尋晚老公飲咗少少波波酒,我只係試咗啖,d味都幾好飲呀,不過我同佢講關於你話嗰隻同仁堂嘅藥丸,估唔到佢咁大反應,勁有興趣喎,仲講應該要快d買喎,早知尋日去買埋啦!

大宅

cmsfish, Oh!Baby,
我PM埋e-mail address比你哋send番d五大美人相比我啦,唔該!

首頁
34567...20

尾頁

跳至