跳至

首頁
12345...12

尾頁

男爵府

oo 報到先

我都想 kimmy 做細女呀.. 佢超級 active..
想佢番 nursery 消耗吓佢 d energy

咁係咪要打比 d nursery one by one 咁問佢地收唔收細 b 呀?

男爵府

morning all pretty mums!

catcat_mama,
我有 2008 果两本, 冇乜用...
chapman ma & 其他 experienced mama 既 info 有用好多

原文章由 catcat_mama 於 08-7-9 09:21 發表
荷花出版, 百三蚊
我未睇, 未知內容

男爵府

w2b,

我啱啱 try 過 d settings, 可以 set 到個版面冇晒 video & 公仔, but 個 annoying 既 video banner 仲可以 play 喎. 好'還'強呀!
咁冇法啦... 唯有 turn off speaker....

男爵府

個 swimming class 好好玩呀!
其中一個 parent 要落水同 bb 游
好攰吓架 :p (blog 有相 & video)

有個同學仔得 6 months jar (4 months 可以開始學)
kimmy 上左一堂 jar
下堂學 '味' 水
佢就好鐘意玩水
比 instructor 捉左去做 demo 3 次, 仲笑 ke ke :p

我老公個朋友本身係 swimming coach
佢個 b 6 months 可以上半身係 float
腳仔自己 kick kick kick 前進啦

原文章由 catcat_mama 於 08-7-9 10:14 發表
MoJoJoJo, kimmy b 是否學緊 swimming? 咁細個b學成點?
我本身唔識 swimming, 都想 穎穎識

個 class 學成點?

男爵府

kekeke 你係指 kimmy & 心 b 個肥脾脾好吸引 le? :p

wow 你好乖呀, 整 5 色菜飯
我食大左個胃
唯有做多少少動動減吓...

原文章由 lic9 於 08-7-9 10:29 發表
好吸引呀~~~~~~~~~~~~~~~

男爵府

wow 仲正!
我地一家都好鐘意雞肉架
連两隻貓都好鐘意食! :p

原文章由 lic9 於 08-7-9 10:39 發表
純五色菜咋~~ 無飯架﹗ 得雞肉咋~~~~~

嘻嘻~~~

男爵府

summer course 開始左啦...
下一個 term 係 aug to dec
我一陣揾番條 link pm 你呀

原文章由 catcat_mama 於 08-7-9 10:40 發表
好好玩咁 wor...
可否 pm 佢地資料比我? 等我打去問問 d swimming class

男爵府

我夜晚有時會同如寶媽 msn
佢同清漩呢排都病左呀

原文章由 chapman媽 於 08-7-9 11:53 發表
仲有樺樺媽, 如寶媽, 銦銦媽同埋Hayden媽呢...佢地都好耐冇出現啦..........

男爵府

如寶媽前排話鼻敏感
原文章由 Christyc 於 08-7-9 12:00 發表
She said 清漩咳咳, 如寶媽 is sick too?

男爵府

canon 媽媽們,

canon 果邊 update 左我
同佢地傾過少少想點樣安排個 course 既問題
most likely 會係 8 月尾至 9 月頭安排到
我話 one day course 最好啦, 一日攪掂晒佢
morning 係講 basic functions & theories
中間 break 吓影室內 or 室外
afternoon 學 editing
希望咁樣大家都 ok 啦

個負責人會聯絡各方面 & 下個 week 覆我
hope 終於攪得成啦!

男爵府

sure

原文章由 chapman媽 於 08-7-9 17:44 發表
Dear JOJO,
Thanks for the arrangement ar....count me in please

男爵府

should be the same as the normal night time course... which is $6xx

原文章由 catcat_mama 於 08-7-10 09:39 發表
我 8 掛問下.... 這 course 幾多錢?

男爵府

我公司用 '卓健', 都幾好, 好多個 plan -

http://www.qualityhealthcareasia.com/qha/zh/hs/index.jsp

原文章由 chapman媽 於 08-7-10 13:10 發表
靚媽們, 請問你地有冇好既body check plan介紹呀? 最好係乜都會check哂個D呢, 包心電圖, Thanks

男爵府

靚媽們, 早晨呀! 終於到 weekend 啦!

honey,
hahah 醉漢銦 - 好可愛呀!!

chapman ma, w2b,
個 show 好睇嗎? 哥哥仔們鐘意嗎?

男爵府

aww that's so sweet! :D

原文章由 w2b 於 08-7-11 09:38 發表

My 哥哥仔 like a little fans, screaming all the time. He enjoyed a lot. This is the first time I took him to a show and unexpectedly behave very well.

男爵府

希望會再有 barney show 啦
kimmy 好鐘意 barney 呀
一 play dvd 頭果段 music 就踢晒腳仔
daddy 話我地要快 d 學識唱隻 theme song ar

原文章由 w2b 於 08-7-11 10:27 發表
對於小朋友黎講好正,歌舞表演& very colorful. 大人就....
我想睇Barney 就真,但miss 左6月個場唔知next time 幾時

男爵府

hehe 可以 fold 埋少少既, 但係都依然有 d 'ar' 'jar' 架 :p
買啦買啦, 可以坐到 25 lbs
kimmy 日日都彈彈 + 奸笑

原文章由 BMW 於 08-7-11 10:47 發表
Jojo,
Kimmy個新玩具...距玩得好Happy AR!
Kau到我都想買返個比Cherise添!
其實係O米好左地方???

W2b,
我以為Chloe対Thomas個Show無Interest、点知原来距話好想去看AR都係我失職、応該多口問下亜女先>. ...

男爵府

oo 呢隻係片尾歌, 都好好聽呀

but kimmy likes the theme song even better
it goes like this -

barney is a dinasour from our imagination
xxxxxx a dinasour sensation

hehe 我淨係記得咁多

[ 本文章最後由 MoJoJoJo 於 08-7-11 11:01 編輯 ]

男爵府

hehe kimmy 得番 2-3 lbs buffer jar....

原文章由 BMW 於 08-7-11 11:00 發表

25LB...以Cherise既生長速度...有排玩Wow

男爵府

hahahaha 睇左少少
個樓主似係想 sell 野喎
不過真係好想知佢個 full story lor... 4 countries & 7 cities....

原文章由 chapman媽 於 08-7-11 13:00 發表
Dear all,
我係國際學校個forum follow緊一個好搞笑既topic, 佢真係enligthen左我好多 ...個topic叫looking for the best school, 有時間去look look啦

首頁
12345...12

尾頁

跳至