自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

adaughter 發表於 16-7-31 15:29
唔通每次買樓/租樓都要帶個小朋友去?
點先可以避免
帶狗仔都得
怎麼你會聽一個心理唔平衡既人所說, 去對付一個已被佢騒擾欺凌十幾年, 束手無策既病人?? 將來有一日, 佢亦都可以同樣心狠手辣地對付並趕絕一個曾經係朋友既你. Good Luck!

子爵府

Phyonafung 發表於 16-7-31 19:32
真係有人會養鬼仔!
有呀, 粉嶺有間正正就係, 全層吉, 連樓上樓下都係,
因為晚晚開PARTY 又BIGBIG BANGBANG 太嘈咁話.
收音機請過個地產上去講過.
怎麼你會聽一個心理唔平衡既人所說, 去對付一個已被佢騒擾欺凌十幾年, 束手無策既病人?? 將來有一日, 佢亦都可以同樣心狠手辣地對付並趕絕一個曾經係朋友既你. Good Luck!

子爵府

Mann888 發表於 16-8-1 03:59
youtube 可以搵恐怖在線圈/熱線"地產鈞"

子爵府

keroppi_pororo 發表於 16-8-1 07:36
個間係米櫃入面有個陣
我聽過
可以扮睇樓去附近既地產問海聯間養鬼仔兇宅放左未.

子爵府

Dwmn 發表於 16-8-2 22:54
粉嶺咩大廈 ?住粉嶺都未聽過
聯和墟海聯廣場(中心?)

首頁

尾頁

跳至