想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 本來都好恨生BB, 點知......

唉..原來好多sister都同我一樣, 老公唔合作, 不過好在的是我已有一個3歲多的仔, 我只是覺得想生多一個好似比較好. 我哋由相識,拍拖,結婚到現在已18年了. 所以現在是靠感情來維繫, 愛情已好淡了.
其實dodo這樣事, 對我們來說現在好似只是一個交代. 所以我們現在一個月都只有1-2次. 雖然他亦有話想生多個, 但要夾時間真係好難, 佢又係成日要出差, 工作壓力好大. 我最近都有用d仔計時間, 但在有下線出現時, 我通知他這2晚要咩啦. 佢就答"下, 咁煩呀". 我又想過去睇dr.處拿些排卵藥食. 但有時覺得在我單方面緊張是無用的. 佢係想生點忙佢都會有時間,會緊張的. 真係如果我自己可以攪掂都唔想麻煩佢呀. :tongue:

別墅

結婚咁多年咩衫都著過, 咩方法都有試過啦...仲有咩新鮮感呀. 不過唔好話佢, 我對佢都無咩新鮮感. 其實我都真係唔太想同佢dodo. 唉...點算.

別墅

係呀, 真係咁架.

christy_chi 寫道:
唉, 冇用架, 佢係唔做就唔做架啦, 仲要好快已經瞓著咗[quote]
miffymiffy 寫道:
anson,

一係你好似尋晚 鄧萃雯咁, 玩下角色扮演, 扮女王啦
[/quote]

首頁

尾頁

跳至