美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Ms.wendy 發表於 18-8-3 11:19
不好意思,近來比較忙分享30日後變化
自己覺得我自己太陽穴包滿左和下顎腮線收緊左,和HIFU比較,好似 ...

hi 我兩個月前開始打, 第一支冇乜問題, 第二次就有粒嘢係內面, 按成個月先消失, 呢個都唔緊要,最重要就係打針位附近,就出現咗好多暗粒, 細細粒嘅白頭瘡 ,皮膚仲差左, 請問你有冇呢啲問題出現??

大宅

IHK 發表於 18-8-4 17:50
hi 我兩個月前開始打, 第一支冇乜問題, 第二次就有粒嘢係內面, 按成個月先消失, 呢個都唔緊要,最重要 ...

而家搞到塊面好多暗瘡印同粒粒仲衰過以前 、 但係呢塊面真係提升咗、 虎紋冇咁深 、 我懷疑佢畀啲水貨我用。

大宅

loklok0104 發表於 18-8-7 12:56
回覆 IHK 的帖子

咁恐怖

真係㗎,你睇下個針窿位,成個月啦,都仲爆瘡, 其實究其打第三支啦,都唔知返唔返去好, 就算打返去同佢講。佢都係一樣講的話其他冇呢啲問題喎。

大宅

loklok0104 發表於 18-8-7 14:20
請問你打幾錢一支?

第一針4400、第二針5000

大宅

Ms.wendy 發表於 18-8-10 12:26
Hi,我睇你張相,你話打左三針,效果你自己覺得如何?
因為,我冇見過你打針前D相,好難比較,但你打SCULPTRA 針的 ...

我只係打過兩針, 我啲皮膚係黑但係我之前有做開laser 長期有做保濕, 皮膚都算光滑, 只係虎紋咗少少, 想改善, '打完第二次之後皮膚針口位周圍 好鞋,出暗粒, 至於價錢 你話好平又唔算平, 佢只係診所, 唔係醫美所以食水唔深, 第一次冇問題第二次就出事啦

首頁

尾頁

跳至